Orange kablosuz kulak üstü kulaklığı karşımızda!

0
377 Okunma
Orange kablosuz kulak ustu kulakligi-00

Orange kablosuz kulak üstü kulaklığı satışa çıktı. Uzun yıllardır kulaklık pazarında bulunan markanın yeni kablosuz kulaklık çok şık. Orange Crest Edition BT kulaklıklarında sade bir tasarıma yer veriyorken aynı zamanda ses donanımında da oldukça başarılı tercihler yapıyor. Kulak üstü formda ve kablosuz olan kulaklık yeni bir dalga yaratabilir.

Orange kablosuz kulak ustu kulakligi

Orange kablosuz kulak üstü kulaklığı

Kablosuz kulaklık pazarında her geçen gün yeni modeller rekabete katılıyor. Kablosuz kulaklıklar daha çok kulak içi formda sunuluyor olsa da yine de oyuncuların ve müzik tutkunlarının tercihi kulak üstü kulaklıklardan yana oluyor. Bu sebeple Orange Crest Edition BT kulaklığını piyasaya sürüyor.

Orange yaklaşık 50 yıldır ses işlerinin içinde bulunan bir şirket olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü isimlere üretilen ses sistemleri ile popülerleşen marka, yarım asırlık tecrübesini kablosuz kulaklıklarına taşıyor. Ses deneyimini üst düzeye çıkartmayı vadeden bu kulaklık, rafine seslerde oldukça iddialı. Pil ömrü noktasında ise de oldukça iddialı olan kulaklık modelinin tek şarj ile 27 saate kadar kullanım sağladığı aktarılıyor.

Orange kablosuz kulak ustu kulakligi

Kulaklık metal ve kauçuk materyaller kullanılarak üretilmiş olup genel anlamda plastik kullanılmış durumda. Orange Crest Edition 20 gram ağırlığa ve 40 mm sürücülere sahip. 20 Hz – 20 kHz frekans aralığında olan kulaklık aynı zamanda 126 dB hassasiyete sahip olduğu aktarılıyor.

Başlatma ve ses kontrolleri için kulaklığın yan taraflarında dokunmatik kontroller bulunuyor. Bu dokunmatik tuşlar aynı zamanda dahili mikrofon, çağrı yanıtlama ve sesli asistanla etkileşim kurma gibi özelliklerin de kontrollerini sağlıyor.

Kulaklık şu anda ABD’de 115 dolarlık bir fiyat ile kullanıcısıyla buluşuyor. Kulaklık tek renk ve siyah üstüne Orange logosu ile geliyor.

Bang & Olufsen’den gürültü önleyici kulak üstü kulaklık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz