Google Pixel Buds Pro tanıtıldı; İşte özellikleri

0
188 Okunma

Google, Hindistan’da en yeni Pixel Buds Pro’yu piyasaya sürdü. TWS kulaklıkları, yeni Pixel 6a ile birlikte piyasaya sürüldü. İşte yeni kablosuz kulaklığın özellikleri…

Google Pixel Buds Pro özellikleri

Google, Pixel Buds Professional’ın özelleştirilmiş, iyi sensörler ve görünüşte her bir eşleşmeyi ve ses çıkışını robotik olarak değiştirmelerine izin verecek algoritmalar içerdiğini söylüyor. Çevrenize dikkat etmek istediğiniz her an için enerjik gürültü engelleme ve şeffaflık modu ile gelirler. Eşsiz Pixel Buds’ta gördüğümüz seçenekler olan Quick Pair ve Quantity EQ, aynı derecede etkili bir şekilde bulunabilir.

google-pixel-buds-pro-tanitildi-iste-ozellikleri-1

AirPods Professional gibi, Pixel Buds Professional da Bluetooth ayarlarınıza girmenize gerek kalmadan genel olarak kullanılan Android aygıtları arasında akıllıca geçiş yapabilir. Google, uzaysal ses kafa izlemesinin muhtemelen bu yıl içinde bir gün sonra elde edilebileceğini onayladı. Eller serbest Google Asistan ve Bluetooth çok noktalı yardım paketi tamamlar. Tomurcukların kendileri IPX4 derecelidir. Ancak şarj durumu sadece IPX2 derecelidir. 

Pixel Buds Professional, ANC açıkken yedi saate kadar oynatma sağlarken, kapatıldığında 4 saat daha uzatabilir. Wi-fi şarjı erişilebilir. Kulaklık, USB Type-C’yi ve Qi kablosuz şarjı destekler. Ayrıca, birden fazla cihazla eşleştirmeye izin veren çok noktalı bağlantı desteği taşırlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz