WhatsApp yakında kullanıcıların çevrimiçi durumunu gizlemesine izin verecek

0
163 Okunma

WABetaInfo’nun bildirdiğine göre, anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla Android kullanıcıları için sürümü 2.22.16.12’ye getiren yeni bir güncelleme sunuyor. Bir raporda, WhatsApp izleyicisi, mesajlaşma uygulamasının beta kullanıcılarına çevrimiçi durumlarını gizleme seçeneği sunduğunu, ancak diğer tüm kullanıcılar için bu seçeneği gelecekteki bir güncellemede sunacağını söyledi.

WhatsApp, uygulamayı kullanma şeklinizi tamamen değiştirecek yeni ‘gizli mod’ oluşturuyor

Birçok WhatsApp Android kullanıcısı uzun süredir çevrimiçi durumlarını gizleme seçeneği istedi. Ve son olarak, WhatsApp’ın çevrimiçi durumunuzu belirli bir kişiden gizlemenize olanak tanıyan bir özellik eklemesi hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde uygulamanın gizlilik ayarlarına yeni bir bölüm eklemeyi planladığı görülüyor. Bunun içinde kullanıcılar “Son Görülme” seçeneğine gidebilir ve ayarı istedikleri gibi değiştirebilir. WABetaInfo, “Maalesef bu özellik geliştirilme aşamasında olduğu için henüz hazır olmadığı için kullanıcılar tarafından kullanılamıyor ancak WhatsApp bu güncellemeden bu özellik üzerinde çalıştığı için mutlu olmalıyız” diye ekledi.

whatsapp-yakinda-kullanicilarin-cevrimici-durumunu-gizlemesine-izin-verecek-1

Her ne kadar resimlerde görseniz de, “ Herkes ” ve “ Son Görüldüğü Gibi” olmak üzere iki yeni seçenek, son görülme ayarlarımızdan çevrimiçi olduğumuzda kimlerin görebileceğini kontrol etmemize izin veriyor.

Örneğin, “Son Görülme” için “ Kişilerim ”i ve “çevrimiçi” için “ Son Görülmeyle Aynı”yı seçmek , kişi listenizde olmayan kişilerin çevrimiçi olduğunuzu görememesini sağlar.

WhatsApp’ın bu özellik üzerinde çalıştığına sevinmeliyiz ve güncelleme yakında Android kullanıcıları için kararlı bir sürüm olarak sunulacak. En son güncelleme hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin.

WhatsApp, kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşaması için her zaman güncelleme modunda olan ünlü bir sohbet uygulamasıdır. Şirket, Android, iOS ve masaüstü kullanıcılarının Uygulamaya olan ilgilerini sürdürmeleri için pek çok farklı özellik ve seçeneği test ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz