Google tabletleri de unutmadı! Yeni özelliği “Entertainment Space”

0
448 Okunma
Entertainment Space

Akıllı telefonlar için birçok yeni özellik haberi gelirken, Google Android tabletleri de unutmadığını gösterdi. Teknoloji devi Google, “Entertainment Space” adındaki yeni eğlence merkezli özellik duyurdu.

“Entertainment Space” tabletlerdeki yeni eğlence alanı

Entertainment Space

Bir zamanlar oldukça popüler olan tabletler, kullanım rahatlığı ile tercih edilmeye devam ediyor. Tabletler, televizyon ve bilgisayara bağlı kalmadan istenilen her ortam da büyük ekranda aktiviteler yapmak için kullanılıyor. Google, film izlemek ve oyun oynamak gibi çeşitli etkinlikleri yapabildiğimiz Android tabletler için bir özellik duyurdu. Tabletlere, eğlenceli vakit geçirmek için kullanıcı deneyimini en üst düzeye taşıyan “Entertainment Space” özelliği geliyor.

Uzmanlar uyardı! 20’li Yaş Challenge paylaşımı tehlikeli olabilir

Google tarafından yayınlanan bir blog yazısına göre; Android tabletlere gelen bu özellik eğlence odaklı hizmet sunuyor. Bundan sonra; kitap, oyun, müzik, film gibi bir çok etkinliğe tek bir noktadan erişebileceksiniz. Eğlence alanında izle, oku ve oyunlar olmak üzere 3 ana kategori yer alıyor. Bu kategoriler altında etkinlikle tek bir alanda görüntülenecek. Ayrıca yarım kalan içeriklerinizi buradan takip edebileceksiniz. Her kategoride farklı öneriler sunacak olan bu alan, farklı kullanıcılar için ayrı profillerde sunacak. Bu sayede aynı tableti kullanan iki kişi kendi zevklerine uygun öneriler bulabilecek.

Sadece Android tabletlere gelecek olan “Entertainment Space” özelliği; ilk olarak Wallmart’a ait tabletlere sunulacak. Özelliğin bu yıl içerisinde diğer markalara da sunulması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz