Google, YouTube TV uygulamasını telefonla kontrol etmeyi kolaylaştırıyor

0
253 Okunma

YouTube, kullanıcıların akıllı telefonlar kullanarak YouTube TV uygulamasıyla etkileşim kurmasını kolaylaştıracak yeni bir özelliği duyurdu. Artık kullanıcılar, YouTube TV uygulamasını herhangi bir güçlük çekmeden saniyeler içinde telefonlarına bağlayabilirler.

Telefonunuzu ikinci bir ekrana dönüştürmenize olanak tanıyacak

Şimdi tek yapmanız gereken Smart TV’nizde YouTube‘u açmak ve ardından akıllı telefonunuzda uygulamayı açmak, ardından bağlanmanız için bir istem alacaksınız. Telefonunuzdaki Bağlan düğmesine dokunmanız yeterlidir; uygulama size YouTube’da oynatılan videoyu veya Smart TV’nizde hangi içerik gösteriliyorsa onu gösterecektir.

Bu özelliğin iyi yanı, YouTube‘un artık TV’nizin Cast desteğine sahip olmasını gerektirmemesi ve Wi-Fi’niz doğru şekilde yapılandırılmamışsa herhangi bir sorun olmamasıdır. Bir blog gönderisinde YouTube, YouTube hesabınız algılandığında ve farklı ekranlarda açıldığında TV’nizin ve telefonlarınızın otomatik olarak senkronize edildiğini onayladı.

google-youtube-tv-uygulamasini-telefonla-kontrol-etmeyi-kolaylastiriyor-1

Önceden, kullanıcıların YouTube TV uygulamasını kullanabilmek için telefonlarını bir TV’ye bağlamak için Yayınla özelliğini kullanmaları gerekiyordu. İlk olarak, kullanıcıların Smart TV veya akış cihazı kurulumlarının doğru şekilde yapıldığından emin olmaları gerekir. Bundan sonra, telefonunuzun Smart TV’nizle aynı Wi-Fi ağında olup olmadığını da görmeniz gerekir. Bu yapıldıktan sonra, insanlar telefonlarında YouTube uygulamasını açabilir > bir video seçebilir > Yayınla simgesine dokunabilir > yayın yapmak istediğiniz cihazı seçebilirler. Bundan sonra, bağlanmasını beklemeniz gerekecek ve ardından oldukça uzun ve can sıkıcı bir süreç olan telefonunuzu kullanarak TV’de video oynatabileceksiniz. Böylece, insanlar artık herhangi bir kanala kolayca abone olabilir, sonraki videoyu sıraya alabilir veya telefonlarını kullanarak kolayca her şeyi yapabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz