Instagram Reels yeni özellikler kazandı

0
112 Okunma

En popüler sosyal medya platformu Instagram, sevilen özelliği Reels için yeni özellikler getirdiğini duyurdu. TikTok’tan esinlenerek oluşturulan Reels özelliği, Instagram’da sıklıkla kullanılıyor. İşte yeni özelliklerin detayları.

Instagram Reels süreleri uzadı

Instagram Reels özellikleri

Instagram genç nesil için önemli bir konumda yer alıyor. TikTok platformunda çekilen videoların yaygınlaşması ile Instagram bu olaya el attı ve Reels özelliğini geliştirmişti. Rakip iki platform arasındaki bu alışveriş en çok kullanıcıların işine yaradı. Özellikle içerik üreticilerin severek kullandığı Reels, şimdi yeni özelliklerine kavuştu. TikTok’ta geçtiğimiz dönemlerde yapılan süre uzatılması şimdi Instagram için de yeni bir detay olarak ortaya çıktı. Artık Instagram Reels videoları için maksimum süre 90 saniye olarak belirlendi. İçerik üreticilerin bu alandaki ilgisini gözden kaçırmayan platform bunun yanı sıra bazı farklı özelliklerde sunuyor. Daha efektif videolar için artık platformda farklı ses efektleri ve bazı interaktif çıkartmalar yer alacak. Bunlar arasında en çok sevileni hiç şüphesiz Reels içerisine yerleştirilebilecek olan küçük anket çıkartmaları olacak. Etkileşimi daha da arttıracak bu özellik içerik üreticilere odaklanarak geliştirildi. Verilen bilgilere göre bu özellikler ilerleyen günlerde daha gelişmiş hale gelecek.

Google, YouTube TV uygulamasını telefonla kontrol etmeyi kolaylaştırıyor

Son zamanlarda gündem de düşmeyen çocuk kayıp ve kaçırılma vakalarına duyarsız kalmayan Instagram; yeni bir sistem ile karşımızda. Artık bulunduğunuz konumda her hangi bir kayıp veya kaçırılma olayı varsa bu durum AMBER uyarıları ile telefonunuza düşebilecek. Ebeveynleri mutlu edecek özellik şimdilik tüm ülkelerde aktif olarak kullanılmıyor. Özelliğin detayları ve haberin devamı için buraya tıklayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz