Güncel Dyson kablosuz süpürge fiyatları (2022)

0
1.283 Okunma
dyson kablosuz süpürge

Evlerin baş tacı haline gelen Dyson kablosuz süpürgeler tüm kadınların hayallerini süslüyor. Kullanım kolaylığı, çekiş gücü ve estetik görünümü ile gönüllere taht kuran süpürgelerin fiyatları da en az kendileri kadar etkileyici. İlk piyasa çıktığı zamana göre kur farkının da etkisiyle artış gösteren kablosuz süpürge fiyatlarının güncel durumunu sizler için listeledik.

3000 TL altı en iyi 5 kablosuz süpürge

Güncel Dyson kablosuz süpürge fiyatları

Kablosuz süpürgede lisderlik Dyson modellerinde. Uzun ömürlü olması ve yüksek emiş gücü ile kullanıcılarını memnun eden kablosuz süpürgeler ; başarısını kanıtlamış durumda. İşte 2022 yılına ait güncel fiyatlar.

Dyson V15 Delect Absolute

60 dakika çalışma ve 3 kilogram ağırlığı ile yüksek performans gösteren Dyson V15 Delect; 2 yenilenmiş motorlu başlığa sahip. Lazerli yapısı sayesinde en küçük tozları dahi görebildiğiniz ürün; toz yoğunluğuna göre emiş gücünü otomatik ayarlıyor. Modelin güncel fiyatı 10999 TL olarak belirlenmiş.

Dyson V12 Delect Slim Absolute

dyson kablosuz süpürge

V15 modelini hemen arkasından takip eden V12 Delect Slim, benzer özellikleri ile dikkat çekiyor. Kablosuz süpürge 60 dakika çalışma ve 2,4 kilogram ağırlığa sahip. Hacim ve bazı farklı özellikleri bulunan süpürgenin güncel fiyatı 8999 TL

Dyson Cyclone V10 Absolute

Üst serilerden biraz daha hafif olan bu model; aynı zaman da akıllı emiş gücü ayarlama gibi özellikleri bulunmuyor.  Fakat bu kablosuz süpürge fiyatı da önceki modellere göre daha makul. Ürünün güncel fiyatı 7499 TL

Dyson V8 Absolute

Yüksek emiş gücü ile 40 dakikaya varan temizliklerinizde size eşlik eden kablosuz süpürge; ev tipi süpürgeler arasında ne düşük modellerden. bu model 2 ana başlık ve 4 aksesuardan oluşuyor. Ürünün güncel fiyatı ise 5999 TL.

Dyson Omni-glade

dyson kablosuz süpürge

Markanın manevra kabiliyeti en yüksek ürünlerinden biri olan Omni-glade; sert zeminlere özel olarak tasarlandı. Ürünü farklı aksesuarları ile 20 dakika kullanabiliyorsunuz. Güncel fiyatı ise 6499 TL.

Fiyat olarak normal süpürgelerin daha üzerinde olan Dyson makineler, performans olarak da daha üstün. Kablosuz yapısı, yüksek emiş gücü sayesinde kadınların favorisi. bu ürünlere ek olarak çeşitli aksesuarlar da satın alabilirsiniz. Ayrıca tüm ürünlere Dyson sitesinden ulaşabilirsiniz. Siz hangi Dyson kablosuz süpürge modeli daha çok beğeniyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz