3000 TL altı en iyi 5 kablosuz süpürge

0
383 Okunma
en iyi 5 kablosuz süpürge

Temizlik yaparken artık daha sade ve kullanışlı ürünler arıyoruz. Metrelerce uzayan kablolar ve ağır süpürgeler yavaş yavaş yerini kablosuz dikey süpürgelere bırakmaya başladı. Yer kaplamayan ve temizlik sırasında kendinizi özgür hissedeceğiniz kablosuz süpürgeler; 600 lira gibi düşük rakamlarda 20000’lere kadar çıkıyor. Hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı performans ürünleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bütçenizi zorlamayacak ve ev temizliğinde size yardımcı olacak 3000 TL altı en iyi 5 kablosuz süpürge seçeneklerini sizler için derledik.

Yemek yapmayı sevdirecek en iyi 5 sıcak hava fritözü

En iyi 5 kablosuz süpürge

Elektrikli süpürgelerde en önemli ölçüt; çekim gücü ve hazne kapasitesidir. Kablosuz süpürgeler için bu kriterlere birde kullanım süresi ekleniyor. İşte hareket kabiliyeti iyi ve fiyat/performans ürünü kablosuz süpürgeler.

Tefal Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge

0,5 litrelik yıkanabilir filtreye sahip süpürge 2,2 kilogram ağırlığında. Cihazın çıkarılabilir pili 4 saatte şarj oluyor ve 45 dakika kablosuz kullanım imkanı sunuyor. Yerden tavana tüm zeminleri ledli tek başlığı ile temizleyen ürün; 86 desibel ses yüksekliğine sahip.

Xiaomi Trouver Power 11 Kablosuz Süpürge

0,4 litre çıkarılabilir filtreli süpürge 1,5 kilogram ağırlığa sahip. 4 saatte şarj olan süpürge orta derecede 60 dakikalık kullanım performansı sunuyor. Kendi kendini temizleyen 5 katlı filtreye sahip kablosuz süpürgenin kalan süre ve emiş gücü gibi değerlerini gösteren led ekranı mevcut. Ayrıca Xiaomi süpürge 71 desibel ses seviyesine sahip.

Grundig 3in1 Kablosuz Süpürge

Tam bir fiyat performans ürünü olan kablosuz süpürge 3 farklı fonksiyonda çalışabiliyor. El süpürgesi, sert zemin başlığı ve yer silme aksesuarı bulunan süpürge ile evinizi dip köşe temizleyebilirsiniz. 0,7 litre çıkarılabilir hazneli süpürge; 4-6 saat arasında tam şarj olarak ortalama 45 dakika kesintisiz çalışıyor. 81 desibel ses yüksekliği bulunan süpürgenin ağırlığı 1,58 kilogram.

Roidmi S1 Special Kablosuz Süpürge

en iyi 5 kablosuz süpürge

Çoklu filtreleme sistemi ile dikkat çeken Roidmi kablosuz süpürge HEPA filtresi sayesinde alerjik rahatsızlığı bulunanlar için ideal. 2,5 saate tam şarj olan pili, standart mod ile 50 dakika kullanım imkanı sunuyor. 72 desibel ses yüksekliği bulunan süpürgenin ağırlığı 2,6 kilogram. Ayrıca çıkarılabilir toz haznesi 0,4 litre kapasiteye sahip.

Karaca Vantuz Slim X10 Kablosuz Süpürge

en iyi 5 kablosuz süpürge

Uygun fiyatlı seçenek arayanlar için önerilen bu model; 0,6 litre kapasiteli hazneye sahip. 81 desibel ses seviyesi bulunan cihazın 2 farklı çalışma modu ve 4 ayrı aparatı var. Kablosuz süpürge tek şarj ile 38 dakika kullanım ömrü sunuyor.

En iyi 5 kablosuz süpürgeyi sizle için listeledik. Ürünleri daha detaylı incelemek ve satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz