Sen de mi Spotify? Yeni zam oranları belli oldu!

0
277 Okunma

2024 yılında pek çok şeye zam geldi. Spotify Türkiye de bu zamlardan nasibini aldı. Peki popüler müzik uygulaması içinde en düşük ücret ne kadar oldu? İşte güncel Spotify Türkiye abonelik ücretleri…

Güncel Spotify Türkiye abonelik ücretleri!

Spotify Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi. Şirket; bireysel, aile ve öğrenci paketleri için zam yapma kararı aldığını bugün itibariyle açıkladı. Zamlı fiyatlara bakıldığında daha öncesinde 39.99 TL olan Bireysel abonelik paketi artık 59.99 TL oldu.

güncel spotify abonelik ücret

Spotify Premium Aile paketi kullanan kullanıcıların daha zam gelene kadar ödediği ücret tutarı 64.99 TL idi. Ancak bu paketin kullanıcıları artık 99.99 TL ödemek zorundalar. Üniversite öğrencileri de Spotify’ın yaptığı bu zamdan nasibini aldı. Eski ücret ayda 21.99 TL iken yeni ücret tarifesi aylık 32.99 TL’ye yükseltildi.

Spotify Türkiye için belirlenen yeni fiyatlandırma genel itibariyle şöyle:

  • Bireysel kullanıcı: 59,99 TL/ay
  • Öğrenci: 32,99 TL/ay
  • Duo: 79,99 TL/ay (2 Premium hesap, aynı adreste yaşayanlar için)
  • Aile: 99,99 TL/ay

Şirket için geçtiğimiz yıl oldukça zorlu bir yıldı. Zira pek çok kez işten çıkarmalar ile gündeme geldi. Aynı zamanda şirket içinde küçülmeye gidileceği de belirtilmişti. Spotify’ın CEO’su Daniel Ek konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Bu açıklamaya göre de şirket içerisinde yer alan ekibin yaklaşık olarak yüzde yirmilik bir kısmının kovulacağı ifadeleri yer alıyor.

güncel spotify abonelik ücret

Yapay Zeka, Spotify uygulamasına da geliyor!

Yapay zeka, her alanda hayatımızda yer almaya devam ediyor. Pek çok şirket bu bağlamda yapay zeka kullanımına geçti. Spotify’da bu şirketlerden biri olmak için adımlar atmaya başladı. Şirketin çalıştığı özellikte, yapay zeka çalma listesi yeniliği bulunuyor. Bu bağlamda kullanıcılara özel bir deneyim sunulması bekleniyor. Ancak şirketin yapay zeka çalma listesi yeniliğini kullanıcılara sunup sunmayacağı henüz bir netlik kazanmadı. 

Spotify Premium nasıl alınır? İçeriğinde hangi planlar var?

Peki siz Spotify’a gelen yeni zamla birlikte, artmış fiyatlandırmalar için ne düşünüyorsunuz? Bu yeni ücretlendirmeler şirkete ne gibi bir geri dönüt sağlayacak? Siz hangi planı kullanıyorsunuz? Haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz