Güzellik sektörünü bir araya getiren fuar İstanbul’da kapılarını açıyor

0
718 Okunma

Güzellik sektöründeki firmaları bir araya getiren, bu yıl 34.’üncüsü düzenlenecek Güzellik ve Bakım Fuarı kapılarını tüketiciler için açıyor. Gelişen teknoloji ile birlikte güzellik ve bakım konusunda önemli yeniliklerin sergileneceği fuarda güzellik alanının pek çok bölümünde aktif kullanılan son teknoloji cihazlar ilk kez tanıtılacak.

Güzelliğe yön veren yeni teknolojiler bu fuarda

Türkiye’nin sektöründe ilk ve en prestijli fuarı Güzellik ve Bakım Fuarı, bu yıl 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek. 600’den fazla yerli ve yabancı medikal estetik ve profesyonel kozmetik markasına ev sahipliği yapacak fuarda; son güzellik trendleri, gelişmiş teknolojiler ve markaların yeni ürünleri 45 ülkeden 25.000 ziyaretçiyle buluşacak.

guzellik-sektorunu-bir-araya-getiren-fuar-istanbul-da-kapilarini-aciyor-1

Güzellik yarışmaları, atölye çalışmaları ve konferansların yapılacağı Güzellik ve Bakım Fuarı’nda; makyaj, yüz, vücut ve saç bakımında yer alan ürünler, ileri teknoloji cilt bakım sistemleri, yeni bakım serumları, yeni lazer epilasyon sistemleri ve medikal estetik alanında güzelliğe ilham veren teknolojiler misafirlerin beğenisine sunulacak.

Medikal estetik teknolojileri sergilenecek

Spa, saç, wellness ve fitness ile ilgili en gelişmiş cihaz, teknoloji, ekipman ve yöntemlerin sergileneceği fuar, alanında uzman, yerli ve yabancı doktorları, plastik cerrahları, estetik ve güzellik uzmanlarını, dermatologları, kuaförleri, makyaj sanatçıları ve diğer sektör profesyonellerini de aynı çatı altında toplayacak.

guzellik-sektorunu-bir-araya-getiren-fuar-istanbul-da-kapilarini-aciyor-2

4 gün sürecek fuarda ayrıca ameliyatsız gençleşmenin ve yaşlanmayı engellemenin yöntemleri anlatılacak. Bu yöntemler, gıda ve yağ eritme, sıkılaşma, yüz germe ya da belli bölgelerde oluşan sarkmalara karşı fayda sunuyor. Bunun yanı sıra cilt sıkılaştırma ve cilt sorunlarında son derece etkili olan gençleştirme işlemleri ameliyatsız yöntemlerle hızlı ve gözle görülebilir sonuçlar elde edilmesini sağlıyor. Spora zaman ayıramayan kişiler için hızlı sonuç veren bu cihazlar, 30 dakikada 20 bin mekik etkisine eşdeğer bir etki gösteriyor.

20 Mart akşamına kadar açık kalacak fuarda her gün birçok etkinlik de düzenlenecek. Fuara ilişkin daha detaylı bilgiye www.guzellikvebakim.com adresinden ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz