Uyku problemi çekenlere özel kulaklık Amazfit ZenBuds satışta

0
276 Okunma
Amazfit ZenBuds

Toplu ortamlarda yaşayanlar, stres ve gürültüye bağlı uyku problemleri yaşayabiliyor. Özellikle gürültüden çabuk etkilenen insanları çareyi kulak tıpaçlarında arıyor. Amazfit ZenBuds tam olarak uyku problemi çekenler için geliştirilmiş özel uyku kulaklığı. Yurt dışında bir süredir satılan uyku kulaklığı için artık resmi Türkiye satışı da başladı. 

Amazfit ZenBuds uyku performansınızı arttıracak!

amazfit Zenbuds

Alışageldiğiniz kablolu kulaklıkların aksine bu kulaklık müzik dinlemek ya da telefonla konuşmak için tasarlanmadı. Daha iyi uyku performansı ve uykuya dalma işlemini kolaylaştıran bu kulaklık, kulak içi formda tasarlanmış. Kulaklık ile telefonunuza bağlanıp müzik dinleyemiyorsunuz fakat uykuya dalmanızı kolaylaştırmak için rahatlatıcı doğa sesleri açılabiliyor. Aktif gürültü engelleme özelliği kulaklıkta bulunmuyor. Fakat kulak içi yapısı sayesinde dış gürültüyü ciddi mana da engelleyebiliyor. Amazfit ZenBuds tam olarak uyku problemi çekenlere özel uyku kulaklığı. Yurt dışında bir süredir satılan uyku kulaklığı artık resmi  Türkiye satışı da başladı. Uyku kalitesi, uyku pozisyonu, kalp atışı gibi verileri analiz edebiliyor. Toplam 12 saatlik pil performansı bulunan kulaklık ortalama iki gece kadar size eşlik ediyor.

Uyku eksikliği koronavirüse yakalanma riskini arttırıyor

Oldukça hafif bir yapıya sahip olan kulaklık uyku sırasında siz problem çıkarmıyor. Farklı kulaklık başlıkları sayesinde kulak içi büyüklüğünüze göre mükemmel uyumu yakalayabiliyorsunuz. Gelelim saatin fiyatına. Amazfit ZenBuds Türkiye garantisi ile 1099 TL civarında satışa sunuluyor.

Uyku kalitenizi arttırmak, daha sağlıklı ve enerjik bir gün yaşamak için bu özel kulaklıktan siz de faydalanabilirsiniz. Son Dönemlerde uyku takip cihazları ve akıllı bileklikler ile desteklenmeye çalışan uyku performansı için üretilen bu kulaklık problemli kişiler için bir umut ışığı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz