İşte karşınızda yeni Spotify Kids

0
382 Okunma
iste-karsinizda-yeni-spotify-kids-1

SpotifyAvustralya ve İngiltere’de Spotify Kids uygulamasının beta sürümünü bazı küçük pazarlarda piyasaya sürüyor. Spotify Kids için güvenlik göz önünde bulundurulup tasarlanmış bir “duvarlı bahçe” denebilir.

Uygulama ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunulacak, fakat Premium aile aboneliği için ödeme yapan kullanıcılar tarafından kullanılabilir, bu nedenle reklam desteklenmez. Şirket tarafından yapılan açıklamada çocukların verilerinin tamamen şifreli olacağı söyleniyor.

Kayıt esnasında girilen tek kişisel ayrıntılar, isimleri (veya bir takma ad) ve eğer isterse doğum günleri olacak şekilde.

iste-karsinizda-yeni-spotify-kids-2Böylelikle uygulama tarafından özel mesajlar ve bir çalma listesi alınabiliyor. Spotify Lego ise: daha az parça, yuvarlak kenarlar, daha az karmaşıklığı temsil eden uygulama için bir terim.

Ebeveynler kurulum kısmına girdiklerinde, her bir profilin daha büyük veya daha küçük bir çocuk için olup olmadığını ve her biri için farklı içerik bölümlerini tercih etme seçeneğine de sahip olabilecek.

Çocuklar şarkıları tıpkı Spotify’ın ana uygulamada olduğu gibi çevrimdışı “Sık kullanılanlar listesine” eklemek için “kalp” yapıp listelerine ekleyebilirler.

iste-karsinizda-yeni-spotify-kids-3

Ayrıca çeşitli renk temaları ve sevimli animasyonlu canavar avatarları arasından da seçim yapabilecekler.

Diğerlerine kıyasla daha büyük çocuklar grafik pop sanatçılarını ve çalma listelerini oluşturabilecekler.

ÖSYM’de mobil başvuru dönemi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz