Pickies, Hakkı Alkan’dan yatırım aldı!

0
307 Okunma

Hızlı servis işletmelerde, siparişlerin online olarak önden oluşturulup, sıra beklemeden teslim alınmasını sağlayan Pickies, gel-al siparişlerdeki bütün offline süreci ortadan kaldırıyor. Pickies, hem son kullanıcıya yönelik mobil uygulama, hem de işletmelere yönelik platform sunmakta.

Siparişin hızlı ve sosyal hali: Pickies

Son kullanıcıya sağlanan faydalar ise vakit ve nakit tasarrufu, siparişin online olarak verilmesi ile başlayan süreç, aradaki bütün offline işlemlerin ortadan kalkması ve direkt olarak siparişin teslim alınması ile sonlanıyor.

 

Kullanıcılar, Gel-Al/Servis seçeneklerini kullanabiliyor. Her sipariş kullanıcıya sadakat puanı (Yıldız) olarak geri dönüyor, Pickies’in pazardaki diğer rakiplerinden farkı da tam olarak burada ortaya çıkıyor, yıldızlar, uygulama içinde paylaşılabiliyor. Kullanıcılar biriktirdikleri yıldızları birbiriyle paylaşarak hediye çeklerinin değerini artırabiliyor.

Kolay arayüz, kişiye özel indirim ve promosyon kodları, uygulama içi etkileşim ile son kullanıcıya değer üreten Pickies’de, uygulama içinde ne kadar kişi ile etkileşimde olursanız uygulamadan aldığınız değer artıyor.

Kurucu ortaklar Hikmet Alp Toka ve Gökberk Kafalı tarafından hayata geçirilen Pickies, Kahve Dünyası, Burgerillas, Kahvely, Noir Pit gibi pazarın önemli markalarıyla iş ortaklığı kurmuş durumda olup, İstanbul’da 1000 lokasyona ulaşmak istiyor.

H. Alp Toka, 10 yıl sonra mağaza içi yemek/kahve siparişlerinin yeni standardının online siparişler olarak gördüklerini, Gökberk Kafalı, uygulama için sosyal içerikler canlıya alındıktan sonra büyümelerinin ivme kazandığını ve e-ticaretin sosyal etkileşimle birleşmesini çok onemsediklerini belirtiyor.

Pickies işletmelere ek satış kanalı, uygulamanın sosyal özellikleri ile doğal pazarlama, dijital pazarlama gibi değerler sunuyor. ABD ve Kanadada oldukça büyük rekabetin bulunduğu hızlı servis pazarında Pickies, Avrupa ve Mena bölgelerinde yurtdışına açılmayı planlıyor.

Pickies uygulamasını aşağıdaki linkleri kullanarak mobil cihazınıza indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca, sizin için tanımlanmış olan özel kodu kullanarak ilk deneyimizde uygulamadan indirimli alışveriş yapma imkanına da sahip olacaksınız!

iOS

Android

Pickies özel indirim kodu: Tech50

Mart ayı boyunca geçerli olan bu kodu uygulamayı yüklediğinizde girin ve bir kereye mahsus 50 TL’lik indirim kuponu kazanın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz