Samsung’un yeni özelliği eski model telefonlarına da geliyor

0
811 Okunma

Yakın zamanda Samsung’un yeni Galaxy AI özelliklerinin bir kısmının önceki nesil Galaxy telefonlara geleceği duyuruldu. Şimdi de fotoğraf ve video tutkunlarının seveceği Anında Ağır Çekim özelliği eski modellere geliyor.

Anında Ağır Çekim özelliği eski model Samsung telefonlarında

Samsung Galaxy S24 serisindeki özellik, yapay zeka yardımıyla normal bir videoyu ağır çekim klibe dönüştürüyor. Ayrıca ağır çekim modunda video kaydetme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bir Samsung Topluluğu moderatörü, Anında Ağır Çekim özelliğinin Samsung’un eski cihazlarına da geleceğini açıkladı.

Samsung, Anında Ağır Çekim’i Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra, Galaxy Z Fold5, Galaxy Z Flip5, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ ve Galaxy Tab S9 Ultra dahil olmak üzere sekiz cihaza getirecek.

Anında Ağır Çekim, neredeyse tüm normal videoları ağır çekim videoya dönüştürmenize olanak tanıyan yapay zeka destekli çerçeve oluşturma özelliğini kullanıyor. Ancak bu özellik, sorunsuz gerçek zamanlı video oynatımı için 16,6 milisaniyelik işlem süresi gerektiriyor.

Samsung, Galaxy AI isimli yapay zekasını tanıttı

Yeterince güçlü olmadıkları için Samsung Galaxy S22 gibi eski Samsung cihazlarına dahil edilmesi mümkün değil. Ancak yukarıdaki telefon modelleri Samsung’un One UI 6.1 güncellemesinin bir parçası olarak Instant Slow-Mo’yu alacak.

Samsung’un Anında Ağır Çekim efektleri eklemek için videoları düzenlemeyi destekleyen yeni video düzenleyicisi de yukarıda adı geçen cihazlara geliyor. Ayrıca moderatör, Samsung’un 10 bit videolar, 480p videolar ve .mov dosya formatı için destek ekleyerek Anında Ağır Çekim’i geliştireceğini duyurdu.

Moderatör, Anında Ağır Çekim’in eski cihazlara gelmesi için herhangi bir zaman aralığı belirtmedi. Ancak özelliğin One UI 6.1 güncellemesiyle gelmesi bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz