Halsey İstanbul’da fotoğraflar paylaştı sosyal medya yıkıldı!

0
922 Okunma
halsey istanbul'da, halsey, halsey istanbul,

Ünlü Amerika’lı şarkıcı Halsey, Türkiye’ye gelerek Türk hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Halsey daha sonra İstanbul’da fotoğraflar paylaştı ve adeta sosyal medya yıkıldı. Şarkıcının İstanbul’da olması ancak kimseye görünmeden gezmesi hem şaşırttı hem de sevindirdi. Ayrıca Twitter’dan paylaştığı Türkçe mesaj ile de bir kez daha gönülleri fethetti.

Halsey İstanbul’da paylaştığı fotoğraflar ile çok konuşuldu

Halsey, daha önce Instagram’dan evde baklava yaptığını ve bu konuda yavaş yavaş ustalaştığını belirten bir hikaye paylaşmıştı. Daha sonra şarkıcıya baklavayı Türkiye’de yemesini öneren bir takipçisine  “Macar asıllı olduğumu düşünerek büyüdüm. Sonra DNA testi yaptırdım ve pek de Macar olmadığımı, aslında Türk olduğumu gördüm. Sadece yüzde 11’lik bir oran ama baklavayı sevmeme yetiyor.” şeklinde bir cevap verdi.

Verdiği cevap ile Türk hayranlarını çok heyecanlandıran ve sevindiren Halsey, İstanbul’a geldi. Twitter hesabından ise geçtiğimiz günlerde Türkçe bir tweet attı. Tweetinde, “herkes sakin olsun lütfen” diyen şarkıcının hiç yazım hatası yapmaması gözlerden kaçmazken kendisine Türkçe öğretmeyi teklif eden Demet Akalın’ın tweetinde her zamanki gibi yazım yanlışları yapması sosyal medya kullanıcılarının birçok espri yaparak kendisini tiye almasına neden oldu.

https://www.instagram.com/p/CGKeQrgpHa7/

Şarkıcının Instagram hesabından yaptığı İstanbul paylaşımlarında ise Türk kahvesi, Kuzguncuk’un sürekli duvarın üstünde durmasıyla ünlü beyaz köpeği ve Türk market zincirlerinden birinin görünmesi de yine epey konuşuldu. İşte verilen tepkilerden bazıları…

https://twitter.com/_minho7/status/1315294804608192514?s=20

https://twitter.com/anangelswiftie/status/1315330092466401281?s=20

Tesla Roadster Mars’a yakın ilk uçuşu gerçekleştirdi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz