Harley Quinn muamması devam ediyor!

0
623 Okunma

Film eleştirmenleri tarafından çoğu zaman kötü eleştirilen alan Suicide Squad filmi, tüm eleştirilere rağmen sinema perdesinde tekrar boy gösterecek. Serinin ikinci filminin çekileceğini biliyoruz ancak film hakkında bilmediğimiz çok daha fazla şey var. Suicide Squad 2 filminde hangi karakterleri ya da hangi olay örgüsünü izleyeceğiz? DC evreninin kötüleri bu sefer nasıl bir maceraya atılacak? En önemlisi Harley Quinn filmde olacak mı?

İşte Suicide Squad 2 hakkında şimdiye kadar çıkmış tüm dedikodular…

Guardians of the Galaxy filmlerinin yazarı ve yönetmeni olan James Gunn’ın Suicide Squad 2’nin de yönetmen koltuğuna oturacağı konuşuluyor. Konu ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak Gunn’ın isminin yapımın yönetmen listesinde olduğunu söyleyebiliriz.

Gunn koltuğa geçerse büyük ihtimalle ekip de değişecek. Olayın içine aksiyonun yanında dram ve mizahın da gireceği konuşuluyor. Bildiğiniz gibi Joker rolündeki Jared Leto’nun yeni filmde olmayacağı ortaya çıkmıştı. Harley Quinn rolüne can veren Margot Robbie’nin ise filmde olup olmayacağı halen belirsizliğini koruyor. Fakat Harley Quinn karakterinin Suicide Squad markasından ayrılması gerçek bir intihar olabilir.

Kara Şövalye Yükselişi filminde gördüğümüz kötü karakter Bane, kötülerin filminde de kendini gösterebilir.

Suicide Squad 2 tahminlere göre Ağustos 2021 yılında vizyona girecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz