Harry Potter oyunu ile büyücülük dünyasına giriş

0
949 Okunma

2018 yılının son aylarında videosu hiç beklenmedik bir şekilde internete sızdırılan Harry Potter oyunu, serinin tüm sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Dağıtımcı şirket Warner Bros tarafından, sızan video hızla internetten kaldırıldı. Ancak, görüntülerin boy gösterdiği süre oyun hakkında gereken bazı bilgileri elde etmek ve ekran fotoğrafı çekmek için yeterliydi.

Yaratıcısı J.K Rowling olan Harry Potter ilk aşamada kitap kahramanı olarak hayatımıza girdi. Daha sonrasında kitapların film haline getirilmesi belki de Harry Potter’ın ününe ün katan en önemli adım oldu. Daniel Radcliffe’in hayat verdiği Harry Potter bize bambaşka bir dünyanın kapılarını açtı. Serinin başarısı Harry Potter oyunu için beklentilerin her zaman en üst seviyede olmasına neden oldu. 

Şimdi ise Harry Potter RPG’nin ne zaman çıkacağı ve bize neler sunacağı merak konusu.

Yeni Harry Potter oyunu ile ilgili sızan videodan birçok görsel ortaya çıktı

Harry Potter oyunu ne zaman gelecek?

Hakkında türlü türlü dedikoduların çıktığı hatta dedikodudan öte görüntülerinin sızdırıldığı oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı henüz belli değil. Ancak, beklentiler 2019 yılının sonlarına doğru olacağı yönde. 

Harry Potter oyunu ile ilgili dedikodular

Daha önce BBC muhabiri Lizo Mzimba bir tweet atmıştı ve merakla beklenen oyunun Harry Potter Magic Awakened olarak isimlendirileceğini söylemişti. Ancak, Magic Forever da ihtimaller arasında yer alıyor. Bu iki farklı isim aynı zamanda diğer Harry Potter oyunlarının da işaretçisi olabilir. 

Sızan görüntülerin ışığında konuşursak, oyunda sekiz farklı karakterden birini seçip kendinizi iyi ya da kötü bir şekilde konumlandırmak tamamen size bağlı.

Birçok Harry Potter hayranı, oyunda bir Hogwarts öğrencisi olmak, profesörlerle derslere katılmak istiyor. Ancak yeni Harry Potter oyunu pek de öyle olacakmış gibi görünmüyor. Oyunda daha çok maceraya odaklanılacak. 

Harry Potter oyununun merkezinde macera olacak

Oyunda Harry, Hermione ve Ron karakterlerini görecek miyiz, yoksa tamamen farklı karakterlere mi odaklanılacak? Henüz bilinmiyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz