Hataylı kadınlara teknolojik eğitim!

0
710 Okunma

Binance ve Teknolojide Kadın Derneği, Hatay’daki deprem bölgesindeki kadınlara yönelik Binance Teknolojide Kadın Akademisi düzenledi. Programın amacı, depremden etkilenen genç kadınlara yeni bir başlangıç yapma ve teknoloji sektöründe yer alma fırsatı sundu.

Hataylı kadınlara teknolojik eğitim!

Binance Türkiye Genel Müdürü Mücahit Dönmez ve Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan tarafından duyurulan program, katılımcıları finansal okuryazarlık, blok zinciri teknolojisi, NFT’ler, siber güvenlik gibi konularda bilgi ve becerilerle donatmayı hedefliyor. Bu özenle tasarlanmış kurslar, katılımcıların Web3 dünyasında yer alabilmeleri için gerekli alt yapıyı sağlayacak.

Teknolojide Kadın Derneği Başkanı Zehra Öney, eğitime katılan kadınların konfor alanlarını terk etmeleri gerektiğini vurgularken, Binance yetkilileri mentorluk desteği ve destekleyici konuşmalarla programın nasıl şekillendiğini paylaştı.

Ayrıca, 2030’a kadar yapay zeka ve robotların işsizliği artıracağı öngörüsüne dikkat çekilirken, Türkiye’deki kadınlara destek verilmesinin önemi vurguladı. Yaz okulu planları da duyurulmuş ve katılımın nasıl olacağına dair detaylar paylaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz