Hayvanlar için giyilebilir teknoloji

0
331 Okunma

Artık teknoloji sadece bizim değil, evcil dostlarımızın da hayatında. Evcil hayvan kameraları ile bilinen Pawbo, dostlarımızın her an detaylı bir şekilde takibini yapabilmeniz için yeni bir teknoloji geliştirdi; Hayvanlar için giyilebilir teknoloji!

Geçtiğimiz ay piyasaya çıkardıkları iPuppyGo ürünü sayesinde evcil hayvanlar da artık teknolojiyi üstlerinde taşıyabilecek. iPuppuyGo aslında bir tasma değil, var olan tasmaların üzerine takabileceğiniz bir takip cihazı.

iPuppyGo nasıl bir tasarıma sahip?

‘Benimki çok yaramaz, benim ona bunu takmam mümkün değil!’ diyorsanız, cihaz oldukça küçük ve neredeyse hissedilmez. Sadece plastik bir gövdeden oluşan cihaz, üzerindeki klipsler sayesinde tasmalara kolayca takılabiliyor. Cihazın çalışır durumda olup olmadığını anlayabilmeniz için üzerinde küçük bir kırmızı ışık mevcut.
Cihazın pili saatlere taktığımız piller gibi yuvarlak, pili değiştirebilmek için bir tornavida yardımı ile içini açmak gerekiyor ancak endişelenmeyin; içinde gelen pilin tam olarak 6 ay pil ömrü var!

iPupyGo ile neler yapabilirsiniz?

Az önce de bahsettiğimiz gibi, iPuppyGo bir takip cihazı. Evcil dostunuzun gün içindeki tüm aktivitelerini kontrol edebiliyorsunuz. Bu özelliği sayesinde ne kadar hareketli olduğunu ve gün içinde ne kadar kalori yaktığını görebiliyorsunuz. Kilo vermesi gereken ya da kilo alamayan hayvanlar için oldukça ideal.
Ayrıca cihazda uyku takibi gibi bir özellik de var. Dostunuzun uyku verilerini detaylıca görebilir, anormal bir durum fark ettiğinizde veterinerinize danışabilirsiniz. Bunun yanı sıra cihaz, evcil dostunuzun ruh halini de ölçebilme gibi bir özelliğe sahip. Bunu da genel bilgileri ve aktiflik verileri sayesinde yapıyor.

En güzel ve son özelliği ise sizi evcil dostunuzla beraber eğlenceli zaman geçirmeye itiyor olması. Bunu nasıl mı yapıyor? Cihazın içerisinde bir adet define avı oyunu mevcut. Köpeğinizi dışarı çıkardığınızda onunla beraber bu oyunu oynayarak hem ona, hem de kendinize güzel bir zaman dilimi yaratabilirsiniz. Cihaz, IOS ve Android sürümleri için bir aplikasyona sahip. Bu sayede her şeyi, her an takip edebilirsiniz.

iPuppyGo’nun fiyatı nedir?

Ürün, maalesef henüz ülkemizde satılmıyor ancak  resmi web sitesinden 29.99 Pound karşılığında getirttirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz