Cuma, Mart 29, 2024
Ana Sayfa Aksesuar Samsung Note 9 çok yakında aramızda olabilir!

Samsung Note 9 çok yakında aramızda olabilir!

0
163 Okunma
Samsung Galaxy Note 9, çok yakında aramızda! Lansman davetiyeleri basıldı!!

Note 9’u,  Samsung Şirketi’nin  9 Ağustos’ta Brooklyn’deki Barclays Center’daki Unpacked etkinliğinde duyurulacağı düşünüyor. Hatta Samsung  tanıtım standartlarında uyan davetiyeler bile çıkardı. Oldukça muazzam bir mekanda gerçekleşecek etkinlikte Samsung tutkunlarını süprizler bekliyor olabilir.

Yeni Galaxy Note 9, gösterinin yıldızı olacak

Note, genellikle Samsung’un “en iyisi” olarak iPhone ve Pixels’la savaşmak için kullandığı telefonlardan birisidir. Samsung, özellikle Not 9’un Brooklyn’de tanıtılacağını söylemedi. Ancak; kanıtları göz önünde bulundursak  geçen yıl Not 8 de yılın  aynı zamanlarında açıklanmıştı.

Telefonun içerdiği özellikler ile ilgili ayrıntılar henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak Note 9’dan  beklentiler oldukça yüksek. Geleneksel, büyük ekrana ek olarak,  Qualcomm’un amiral gemisi Snapdragon 845 yonga setlerinden birinin Note’un yeni modeline getirilmesi bekleniyor.  Note serisinin en yeni telefonu ile  birlikte, revizyona geçmiş bir sanal asistan da beraberinde gelebilir. Bahsettiklerimiz, kesin olan şeyler olmasa da kesin olan tek şey; Galaxy Note 9’un, zaten mükemmel olan Galaxy S9 ve S9 Plus’ın ötesine geçeceği.

Samsung‘un dijital kalemiyle bütünleşen Galaxy Note, Samsung’un yıl boyunca kullandığı teknolojinin doruk noktasını temsil ediyor. Gerçekten ilginç olan şey, Samsung’un davetiyesinde S Pen’in tanıtımına  ne kadar odaklandığı. Şirketin S Pen’i kullanma yöntemlerini genişletmek için çok çalıştığı davetiyelerden açıkça görülmekte.Bakalım 9 Ağustos’da, Samsung tarafından bizleri hangi süprizler bekliyor olacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz