HBO Max Türkiye’nin Genel Müdürü belli oldu

0
249 Okunma

Yayın hayatına 2020 yılının mayıs ayında başlayan WarnerBros’un streaming servisi HBO Max çok yakında Türkiye dahil Avrupa’nın 21 bölgesinde hizmet vermeye başlayacak. Bugün yapılan açıklama ile platformun Türkiye Genel Müdürü pozisyonundaki isim belli oldu.

İşte o isim

2022 içinde Türkiye’de hizmete başlamak için hazırlıklarını devam ettiren HBO Max’in Türkiye sorumlusunun Barış Zavaroğlu olduğu açıklandı. Zavaroğlu HBO Max’in EMEA sorumlusu Christina Sulebakk’a bağlı olarak çalışacak. Amerika’da ve Avrupa’da 46 bölgede hizmet veren HBO Max, bu yıl içinde Avrupa’da Türkiye dahil 21 ülkeye daha hizmet vermeye başlayacak.

hbo-max-turkiye-nin-genel-muduru-belli-oldu-1

Daha önce Fox Türkiye’nin Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı ve Disney’de Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde farklı görevlerde yöneticilik yapan Barış Zavaroğlu konuyla ilgili “HBO Max, dünyadaki en eşsiz kalite ve çeşitlilikte içeriğiyle küresel olarak genişledikçe ciddi bir devinim yaratıyor. Bu hizmeti Türkiye’ye getirmekle görevlendirilmiş olmaktan onur duyuyorum” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz