iPhone için en iyi 5 klavye uygulaması

0
2.258 Okunma

Apple, iOS 8 ile birlikte üçüncü parti uygulamaların kullanılmasına izin vermişti. Bu izin ardından klavye uygulamaları popüler hale gelmişti. Bu içeriğimizde sizlere iPhone için en iyi 5 klavye uygulamasını derledik.

Grammarly

iphone-icin-en-iyi-5-klavye-uygulamasi-1

iPhone için en iyi 5 klavye uygulaması listemizin ilk sırasında yer alan Grammarly çok kullanışlı uygulamalardan biri. Grammarly İngilizce gramer hatalarına düzelten ve hataların neden olduğunu detaylı olduğunu anlatan bir uygulamadır. Ayrıca eş anlamlı bulucu ve kelime geliştirici özelliği de mevcuttur.

SwiftKey

iphone-icin-en-iyi-5-klavye-uygulamasi-2

SwiftKey, daha hızlı yazabilmeniz için yazma stilinizi öğrenen akıllı klavyedir. Uygulama kendi büyük kelime hazmesinin yanında yeni kelimeleri keşfedebiliyor. Ayrıca yazdığınız hatalı metinleri düzeltiyor ve mesaj yazma hızınızı ve hatalarınızı çok çabuk düzenliyor.

Gboard

iphone-icin-en-iyi-5-klavye-uygulamasi-3

Listemizde yer alan bir diğer klavye uygulaması Gboard. Uygulama, Google’ın iPhone’unuzda kullanmanız için geliştirdiği ve yazmayı kolaylaştıran özellikler içerir. GIF‘ler, emoji arama ve Kaydırarak Yazma’nın yanı sıra yerleşik olarak bulunan Google Arama sekmesine sahiptir.

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alternatifi

Fleksy

iphone-icin-en-iyi-5-klavye-uygulamasi-4

Fleksy, web’den herhangi bir şeyi bulmanın ve paylaşmanın hızlı yollarından biri. Uygulama hızlı yazmanın yanı sıra büyük harfli görünümüyle gözleri bozuk olanlar için faydalı olabilir. Son olarak Flesky sizlere GIF’ler, Mem’ler, Çıkartmalar, 800’den fazla Emoji, 50’den fazla tema ve Rainbow Key Pop sunmaktadır.

KeyPro

Daha renkli bir klavye istiyorsanız bu uygulama tam size göre. KeyPro ile telefonunuzu dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir arka planı değiştirebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz