Hepsiburada’dan 100 TL’den ucuza alabileceğiniz 10 ürün

0
581 Okunma
Hepsiburada

Pandemi ile birlikte dünya genelindeki ekonomik dalgalanma, dolar kurundaki yükseliş derken günümüzün en önemli konularından biri ev ekonomisi oldu. Fiyatı ve performansı ile bize en çok fayda sağlayacak ürünleri bulmak ise e-ticaret siteleri ile birlikte daha kolay hale geldi. Biz de bu noktada Hepsiburada’dan alabileceğiniz 100 TL’den ucuz 10 farklı ürünü sizler için derledik…

Bütçe dostu fiyatı ile öne çıkanlar

Sinbo SCM-2943 Elektrikli Cezve / 68,99 TL

Türk kahvesi, kültürümüzde kuşkusuz çok önemli bir yere sahip. Sinbo elektrikli cezve ile kahve keyfinizin tadını çıkarabilirsiniz. Sinbo SCM-2943, 68,99 TL fiyat etiketi, dayanıklı paslanmaz çelik gövdesi ile sahip olunası bir ürün. Gri rengi ile mutfağınızda şık ve modern bir hava yaratmaya da aday. 0.4 lt haznesi yani 5 fincana kadar Türk kahvesi hazırlama kapasitesine sahip olan cezve, en kalabalık misafirlerinizi ağırladığınız anlarda sizlere yardımcı olacaktır.

Sinbo SCM-2943 elektrikli cezveye bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Sinbo SBG-7102 Çıkarılabillir Tepsili Elektrikli Izgara / 89,90 TL

Soğuyan havalar ile açık alanlarda mangal yapmak bir hayli zor. Sinbo çıkarılabillir tepsili elektrikli ızgara ile mangal keyfinizi evinize taşıyor. Çıkarılabilir tepsi alternatifi ile hem pratik hem de temizlemesi kolay. Pişirme aşamasında ısınmayan sapları ile güvenebileceğiniz, aynı zamanda da her mekânda kullanıma uygun kullanışlı bir ürün. Fiyatı ise 89,90 TL.

Sinbo SBG-7102 çıkarılabillir tepsili elektrikli ızgaraya bu linkten ulaşabilirsiniz. 

CVS DN 7304 Pınar Saç Şekillendirici / 89,00 TL

Kadınların saçlarına verdiği önem herkes tarafından bilinen bir gerçek. Saçları düzleştirmenin yanında kıvırmak ve dalga şekli vermekte oldukça yaygın. İncelediğimiz bu saç şekillendirici ürünün ısısı tam olarak 240 dereceye kadar çıkabiliyor. Genel saç şekillendiricilerine bakıldığında güzel bir dereceye kadar çıktığını söyleyebiliriz. Ancak kişiden kişiye değişen saç yapısı nedeniyle cihazı kullanacak kişilerde derece konusunda sorun yaratmaması gerekir. Altın rengindeki cihazın 24 ay garanti süresi var ve 89 TL fiyat etiketine sahip.

CVS DN 7304 Pınar saç şekillendiriciye bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Greon Led Işıklı Su Hazneli Hava Nemlendirici Buhar Oda Makinası / 75,00 TL

Bulunduğumuz dönemin etkisiyle hijyene çok fazla önem veriyoruz. Bunun yanında bulunduğumuz ortamın hava kalitesi ve temizliği de çok önemli. Burada devreye Su Hazneli Hava Nemlendirici Buhar Oda Makinası giriyor. Virüsün hava yoluyla da bulaşacağını düşünürsek cihazın havayı nemlendirip temizlemesi oldukça gerekli bir durum oluyor. Cihaz aynı zamanda cilt için de bir çok işe yarıyor ve buhar özelliğiyle cildin daha canlı, sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Cihazın fiyatı ise 75 TL.

Greon Led ışıklı su hazneli hava nemlendirici buhar oda makinesine bu linkten ulaşabilirsiniz. 

Hepsiburada üzerinden alabileceğiniz, fiyatı ile bütçe dostu diğer ürünler için aşağıdaki videomuzu izleyebilirsiniz:

Listedeki diğer ürünlere aşağıdaki linkler yardımıyla ulaşabilirsiniz:

Arnica Venüs Döner Silindirli Saç Düzleştirici 

TWS i11 Bluetooth 5.0 Kulaklık – Şarj Üniteli 

Sinbo SJ-3145 Narenciye Sıkacağı 

Cvs-Dn 4512 Handmiks Pratik El Mikseri 

Kiwi KSM-2405 Mini Tost Makinesi 

XS Temassız Kızıl Ötesi Vücut Alından Ateş Ölçer Termometre 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz