Her eve lazım: Xiaomi’den akıllı perde

0
620 Okunma
xiaomi akıllı perde-02

Özellikle akıllandırdığı ev ürünleri ile dikkat çeken Xiaomi, bir süre önce kitle fonlamasında karşımıza çıkan akıllı perde tasarımını hayata geçiriyor. 10 Haziran 2020 tarihinden itibaren satışa sunulacak olan Xiaomi akıllı perde dikkatleri üzerine çekiyor.

Xiaomi akıllı perde ile piyasada dikkat çekecek

Her eve lazım diyoruz zira perde takıp çıkartmak, açmak ya da kapatmak bazen gerçekten zulüm haline gelebiliyor. Çin merkezli teknoloji şirketi de bu şekilde düşünenler için akıllı perde fikrini hayata geçiriyor. Perdeye bağlı beyaz bir hazne ile sunulan perdenin şu an giriş aşamasında olduğunu söyleyelim. Yani birçok perde kumaşı deseni yok ancak zamanla bunun da artırılacağı düşünülüyor.

xiaomi akıllı perde-02

Kitle fonlaması yoluyla yeni ürünler sunmaya odaklan şirket, Mi Smart Curtain adı verilen perdesini piyasaya sürüyor. Perdenin akıllı asistan desteği bulunuyor. Mi Smart Curtain, perdeleri açmak ve kapatmak için dahili bir motor ve işlevleri yönetmek için manyetik bir uzaktan kumanda ile birlikte gelen üç metre uzunluğunda magnezyum-alüminyum alaşımlı ray sistemi sunuyor. 

Ürün yalnızca elektrik ile çalışmıyor aynı zamanda elle de normal perde gibi kullanılabiliyor. Kullanılan DC motor sayesinde 30db’den daha az gürültü yapan ürünün, 1,5 metre uzunluğunda 20W bir güç kablosu ile birlikte geldiği aktaralıyor. Bunun yanında perde 113 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla kullanıcıyla buluşacak. 

Dokunmatik ekranlı Xiaomi hoparlör yenileniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz