Dokunmatik ekranlı Xiaomi hoparlör yenileniyor!

0
379 Okunma
Dokunmatik Ekranlı Hoparlor

Xiaomi’nin imzasının bulunduğu ve ilginç olan ürünlerden birisi de dokunmatik ekranlı hoparlör batarya tasarımını güncelleniyor. Bu sayede 5 saat daha uzun kullanım sunan hoparlör gerçekten de çok iyi görünüyor. Elektroniği akıllandırmasıyla dikkatleri iyice üzerine çeken şirketin bu ürününe yakından bakalım.

Dokunmatik Ekranlı Hoparlör özellikleri ve fiyatı

Tam adı XiaoAI dokunmatik ekranlı hoparlör Pro 8 olan cihazın, şarj tabanında yaşanan değişiklik ile aktif kullanımda 5 saate kadar varan kullanım sunuyor olmasıyla karşımıza çıkıyor. Hoparlör ilk olarak çok şık ve minimal bir tasarım ile sunuluyor. 8 inçlik bir dokunmatik ekran eklenmiş olan cihazın hoparlör kısmı arkada konumlandırılıyor. Yeni eklenen şarj tabanı sayesinde ise kablosuz olma özelliği kazanıyor. 

Dokunmatik Ekranlı Hoparlor-01

XiaoAI Dokunmatik Ekranlı Hoparlör Pro 8 bakıldığında evdeki diğer akıllı ürünlerle entegre çalışan ve onları kontrol etmek için hub olarak çalışan etkileşimli bir üründü. Kameranın eklenmesiyle birlikte iyice akıllı hale gelen cihazın ses tarafında DTS ile çalıştığı biliniyor.

Güçlendirilmiş üçlü bas ünitesinin yanında 50,8 mm olan hoparlör daha farklı işlevler kazandı. Ekranın eklenmesiyle birlikte artık video da rahatlıkla izlenebiliyor buna ek olarak bu işlevin yanında kablolu olduğu için sınırlıyordu. Yeni şarj ünitesi sayesinde artık bu hoparlör taşınabiliyor.

Dokunmatik Ekranlı Hoparlor

Yeni eklenen bu detay ile birlikte 5 LED göstergesinde izleme yapabiliyorsunuz. Pil ise ses seviyesi çok yükseltilmediği takdirde 5 saate kadar kullanıcıya izleme yapma şansı tanıyor. Yalnızca hoparlör olarak kullandığınızda ise bu kullanım 12 saate kadar çıkabiliyor. Üründe 10.000 mAh gücünde lityum iyon pil bulunuyor. Ürünün 18 dolarlık bir fiyat etiketi bulunuyor.

Xiaomi şimdi de akıllı koltuk üretti! İşte detaylar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz