Ücretsiz en iyi iOS yoga uygulamaları ile tanışın!

0
1.038 Okunma
iOS yoga uygulamaları ile zihninizi ve vüdunuzu rahatlatmanın keyfini çıkarın!

iOS yoga uygulamaları sayesinde, zihnimizi rahatlatmak  ve  vücudumuzu gevşetmek artık daha kolay! Apple, App Store’da , fotoğraf, video ve ses yoluyla farklı pozlar  gösteren yoga uygulamaları sunuyor. Ancak, birçoğu aylık aboneliklerle kullanabileceğimiz oldukça pahalı uygulamalar. Bu yazımızda, ücretsiz  favori iOS yoga uygulamalarından bahsettik.

En ekonomik iOS yoga uygulamaları ile gevşeyin!

iYoga+

iOS  yoga uygulamalarından  iYoga +,  bir dizi ders ve pozisyon aracılığıyla rehberli ses ve video oturumları sunar. 30 dakikaya kadar uzanan dersler, günün farklı zamanlarına ve vücudumuzun farklı bölümlerine yöneliktir. Bir ya da iki dakika süren pozisyonlar, vücudunuzun temel alanlarını germek ya da gevşetmek için belirli duruşlara odaklanır. Her ders ve pozisyon için videoları çok kolay bir şekilde izleyebiliyoruz. Gözlerimizi yormak istemediğimizde ise iOS yoga uygulamasının sadece rehberli sesi dinleme seçeneğini sunması büyük avantaj. Ayrıca iYoga +, tüm yoga  derslerini ücretsiz olarak çevrimiçi görüntülememize izin veriyor. Çevrimdışı izlemek için dersleri indirmek istediğimizde ise  0,99 $ ödememiz gerekiyor.

YOGOM

YOGOM , yogaya yeni  başlayanlardan, gelişmiş yogaya kadar herkes için bir dizi program sunuyor. YOGOM yoga duruşlarının nasıl gerçekleştirileceğini açıklayarak yoga hareketlerinin fotoğraflarını görüntülüyor. iOS yoga uygulamalarından YOGOM, zamanlayıcı ile istediğimiz süre boyunca duruşta kalabilmemizi sağlıyor. Ayrıca, en müthiş özelliği uygulamamızı yaparken rahatlatıcı bir müzik dinleme imkanı sağlıyor. Bu özelliği ,mükemmel  bir ruh haline girmememize yardımcı oluyor.

iOS yoga uygulamalarından YOGOM’un ücretsiz sürümü, yoga, germe ve vücut çekirdeği için pratik hareketler sunuyor. Akşam yoga, güç, restoratif yin yoga ve hatta güç yoga  duruşlarına sahip olabilmek için ise  4.99 $ ödememiz gerekiyor.

 

iOS yoga uygulamaları ile zihninizi ve vüdunuzu rahatlatmanın keyfini çıkarın!

Yoga Egzersiz

Ücretsiz, reklam destekli iOS yoga uygulamalarından Yoga Egzersiz, yaklaşık 400 farklı yoga duruşu ve uygulaması ile yoga severlere rehberlik ediyor. Yeni başlayanlar için yoga, mini yoga egzersizleri, 7 Günlük Vin Yoga dahil olmak üzere  video serilerine de katılma imkanı sağlıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz