Heyecanlı gelişme: Galaxy Z Fold 2’den yeni tasarım

0
117 Okunma
Galaxy Z Fold 2 tasarımı

Samsung’un gelecek ayın 5’inde gerçekleştireceği Unpacked 2020 etkinliği heyecanla bekleniyor. Bu etkinlik kapsamında toplamda 5 cihaz tanıtılacak ve bu cihazlardan birisi de Galaxy Z Fold 2 oluyor. Katlanabilir akıllı telefon hakkında etkinlik tarihi yaklaştıkça yeni paylaşımlar yapılıyor. Şimdi ise Galaxy Z Fold 2 tasarımı hakkında detaylar ortaya çıkıyor.

Galaxy Z Fold 2 tasarımı ortaya çıktı

Katlanabilir telefonlar arasında dikkat çeken seriler arasında yer alan Z Fold serisinin yeni üyesi de oldukça merak edilen telefonlar arasında yer alıyor. Telefonun etkinliğe günler kala donanımsal bazı özellikleri sızdırılmıştı şimdi ise tasarımı noktasında bazı detaylar ortaya çıkıyor.

Ben Geskin tarafından Twitter üzerinden yapılan yeni paylaşımla tasarım detayları belli olan Galaxy Z Fold 2’de bu sefer bazı yeniliklerin yapıldığı görülüyor. Z Fold 2 ekranı, punch hole olarak adlandırılan delikli ekran çentiği yapısına sahip olacak. Söz konusu ekleme ile telefonun ekran kasa oranında önemli bir iyileşme yaşanacak.


Telefon daha önce edindiğimiz detaylarına göre, ekran tarafında 7,7 inç karşımıza çıkacakken, ekranın Super AMOLED teknolojisi ile donatılması bekleniyor. Cihazın ekran tarafındaki yenilikleri ise bitmiyor, 120 Hz ekran yenileme özelliğini de kullanıcılara sunacağı tahmin edilen telefonun Snapdragon 865 Plus işlemcisine yer vereceği biliniyor. 5G teknolojisinin de bu telefonda karşımıza çıkması bekleniyor. Depolam tarafında ise 256 GB ve 512 GB olmak üzere iki seçenekle kullanıcılarla buluşacak deniyor.

Escobar Fold 2’nin Samsung Galaxy Fold aldatmacası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz