Escobar Fold 2’nin Samsung Galaxy Fold aldatmacası

0
181 Okunma
Escobar Fold 2

Bildiğiniz gibi artık Samsung, Huawei, TLC ve Motorola gibi markalar katlanabilir ekranlı telefonlar piyasaya sürdü. Geçenlerde ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar adını yaşatması için ortaya çıkartılan Escobar Fold 2 bir şekilde viral hale gelmişti. Escobar Fold 2’yi inceleyen teknoloji içeriklerinin ünlü ismi Marques Brownlee, telefon ile ilgili ilginç bir gerçeği ortaya çıkarttı.

Escobar Fold 2’nin kutu açılışını yapan o ünlü youtuber kim?

Escobar Fold 2 modelinin Samsung Galaxy Fold aldatmacası

Bu kapsamda videosunda katlanabilir ekranlı telefonlardan ve bunların hayatımızı nasıl değiştireceği noktasında konuşan YouTuber,  videonun ilerleyen dakikalarında Escobar Fold 2’nin üst kaplamasını soylamaya başlıyor. Üstündeki kaplamayı soydukça alttan çıkan Samsung logosu telefonun aslında Samsung Galaxy Fold‘un kaplama yapılmış hali olduğunu gözler önüne serdi.

Oldukça ilginç olan bu detay ile birlikte söz konusu video 1 gün içinde yaklaşık 2 milyon izlendi. Telefonun temelde bir aldatmaca olduğunu savunan ünlü YouTuber, şirketin yalnızca önde gelen teknoloji YouTuber’larına veya teknoloji içeriği üreten blog yazarlarına ya da gazetecilere bu telefonu incelemesi için gönderdiğini söylüyor. Hatta bu kişiler dışında diğer siparişleri göndermediğini tahmin ediyor.

Paylaşılan YouTube videosunu izlemek isteyenler için aşağıya bırakıyoruz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz