Honor 10 kadınların gözdesi olacak!

0
214 Okunma
honor 10

Kadınlar, telefonun teknik özelliklerinden daha çok tasarımsal özelliklerine önem gösterir. Güçlü donanıma sahip telefonunlara sahip olmayı hepimiz istersiz fakat her zaman elimizde şık duran telefonları seçmeye çalışırız. Yeni Honor 10, tasarımsal özelliği ile kadınların gözdesi olacak.

Renk değiştiren Honor 10 telefon

15 Mayıs’ta yapılması beklenilen Honor 10 lansmanı geçtiğimiz günlerde ani bir kararla daha erken bir tarihte, 19 Nisan’da çinde tanıtılacağı ortaya çıktı. Lansmanı yapılacak olan Honor 10’a ait güzel haberler ise erkenden gelmeye başladı. Gelen haberler arasında en dikkat çeken bilgi, telefonunun arka kasası bukalemun gibi ortamın sıcaklığına göre renk değiştirebilecek olması.

Bu özellik, tek bir rengi görmekten sıkılan kullanıcılar için iyi bi alternatif olacak. Telefonun renk değişimi yüzey sıcaklığına göre farklılık gösterecek. Eğer soğuksa mavi, sıcaksa kırmızı veya mor tonlarında renklere dönüşebilecek. Renkleri aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

honor 10

 

Telefonun lansmanına 9 gün kaldı. Henüz teknik özellikler kesinleşmesede yapılan sızıntılara göre beklentiler şu yönde;

  • Kirin 970 yonga seti
  • 6 GB RAM
  • 128 GB dahili depolama alanı
  • f/1.6 diyaframlı lense sahip çift kamera
  • Dörtlü LED flaş

Henüz hiç bir bilgi kesin değil. Telefon ile ilgili detaylar 19 Nisan’da yapılan lansman da belli olacak. Renk değiştirme özelliği ile büyük ilgi toplayacak telefonun şimdilik parmak izi okuyucu gibi bir özelliği bulunmadığı düşünülüyor. Sunabileceği teknik özellikler bir kenara, yüzey ısısına göre renk değiştirebilme özelliği ile rakiplerine fark atabilir.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz