Honor Band 7 NFC piyasaya sürüldü

0
259 Okunma

MWC 2023 etkinliği sırasında Honor, Honor Magic 5 akıllı telefon serisini küresel pazarda piyasaya sürdü. Marka şimdi yeni yükseltilmiş Honor Band 7 NFC’yi Çin pazarında piyasaya sürdü. Akıllı bant, renkli dokunmatik ekran desteği, düşük oksijen seviyesi uyarısı, 96 adede kadar farklı spor modu ve daha pek çok büyüleyici özellik içerir. Dilerseniz ürüne ve özelliklerine yakından bakalım.

Honor Band 7 NFC özellikleri

Ekrandan başlayarak akıllı saat, 2.5D kavisli kenarlara sahip 1.47 inç renkli dokunmatik AMOLED ekrana sahip. Marka, eşlik eden uygulama kullanılarak özelleştirilebilen çoklu saat yüzleri için daha fazla destek ekledi. Adından da anlaşılacağı gibi, çok amaçlı NFC sensörü desteğine sahiptir.

honor-band-7-nfc-piyasaya-suruldu-1

Sağlığa gelince, Sp02 kan oksijen seviyesi ölçümü, otomatik uyku izleme, kadın sağlığı takibi, 96’ya kadar farklı spor modu takibi ve çok daha fazlasını destekler. Ek özellikler arasında Bluetooth uzaktan fotoğraf çekme desteği, müzik kontrolü, bildirim hatırlatıcısı, telefonumu bul vb. yer alır. Kullanıcı, refakatçi uygulamasını kullanarak stres seviyesi, SpO2 seviyesi ve genel sağlık puanı gibi eksiksiz sağlık verilerini görüntüleyebilir.

Marka, gadget’ın tam şarjla 2 haftaya kadar dayanabileceğini iddia ediyor. Hızlı şarjı destekler ve kutuda verilen manyetik şarj cihazı kullanılarak yeniden şarj edilebilir. Akıllı bandın fiyatı 289 CNY ve üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak; Gül tozu, Sedir yeşili ve Fantezi gecesi. 20 Mart 2023’ten itibaren satışa çıkacak ve ilk satışta 239 Yuan tanıtım fiyatıyla satışa sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz