OnePlus’tan dikkat çeken yeni şarj cihazı

0
178 Okunma

Teknoloji şirketleri arasında başarılı cihazlara imza atan OnePlus, Ace 2V akıllı telefonlar ve hatta yeni Buds Pro 2 Lite gerçekten kablosuz kulaklıklar gibi bir dizi yeni ürünü piyasaya sürdü. Ancak şirket, bu büyük duyuruların dışında birkaç aksesuarın da duyurusunu yaptı. Öyleyse bir bakalım.

OnePlus 100W çift bağlantılı şarj cihazını tanıttı

Yeni duyurular arasında Çinli akıllı telefon üreticisi, 100W Çift Bağlantı Noktalı Süper Flaş Şarj Cihazını da yeni bir renk seçeneğiyle piyasaya sürdü. Farkında olmayanlar için aksesuar Çin pazarı için ilk olarak Ocak 2023’te duyurulmuştu. Ancak şimdi marka, yeni şarj cihazını Green Pine renk seçeneğiyle piyasaya sürdü. Adından da anlaşılacağı gibi, 100 W’a kadar SuperVOOC ve 65 W PD hızlı şarjı destekleyen bir USB Type C bağlantı noktası ve 100 W’a kadar SuperVOOC şarj için normal bir USB bağlantı noktası ile çift bağlantı noktalı bir şarj tasarımına sahiptir.

oneplus-tan-dikkat-ceken-yeni-sarj-cihazi-1

Yeni aksesuar, aynı anda USB’den 50W SuperVOOC şarj veya 50W SuperVOOC ve USB Type C bağlantı noktasından 45W PD şarj çıkışı sağlayan her iki bağlantı noktasıyla aynı anda iki cihaza kadar şarj edebilir. Çoklu ana akım şarj protokolü desteği sayesinde yalnızca akıllı telefonları değil, yeni dizüstü bilgisayarları, tabletleri, akıllı saatleri, kulaklıkları ve daha fazlasını şarj edebilir. Yeni Green Pine renk seçeneğindeki OnePlus 100W Çift Bağlantı Noktalı Flaş Şarj Cihazı, Çin’de yalnızca 259 Yuan (yaklaşık 37 ABD Doları) fiyat etiketiyle piyasaya sürüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz