HTC U12 Plus kullanıcılara neler sunuyor?

0
313 Okunma
HTC U12 Plus
HTC U 12+

Geçtiğimiz günlerde HTC firması, uzun zamandır beklenen HTC U12 Plus modelini tanıttı. Peki, 2018 amiral gemisi akıllı telefonu bizlere hangi özellikleri sunuyor?

İşte karşınızda HTC U12 Plus ve özellikleri!

Telefonda gözlemlediğimiz ilk özellik 6 inç, 2.880 x 1,440 piksel LCD ekran ile 18: 9 en boy oranına sahip olması oluyor. Ayrıca üst ve alt kısımdaki çerçeveler oldukça ince dizayn edilmiş.

Kavisli, parlak cam arka yüzü ile U12 Plus , geçtiğimiz yılın U11 Plus modelinin tasarım ipuçlarını takip ediyor. Ancak; biraz daha uzun ve pek fazla geniş değil. Aynı zamanda eski modellere göre, biraz daha kalın ve daha ağır.

HTC, 2018 modellerinin en son model telefonu olan HTC U12 Plus, Snapdragon 845 yongasının , bu sene gördüğümüz diğer premium telefon lansmanlarının çoğuna uyduğunu duyurdu. 6 GB RAM ve 64 GB veya  128 GB depolama kapasitesiyle bir araya geldi (gerekirse bir microSD kart ile genişletebilirsiniz).

Telefon,  12 MP + 16 MP arka kamera için,  optik görüntü sabitleme içeriyor. 12 MP kamera F175 diyafram açıklığı sunuyor ve 16 MP bir F2.6 diyafram ve 2x optik zoom sağlıyor. Firma, geçtiğimiz yıl görücüye çıktığımız Edge Sense teknolojisini geri getirerek; kullanıcıların fotoğraf ve videoları çekmek, haritalara zoom yapmak ve çeşitli diğer özelleştirilebilir kısayollar oluşturmak için telefonun kenarlarını sıkmasına izin vermiş.

HTC, son modelinin arka kamerasını kullananlar için harika sonuçlar vaat ediyor. Bağımsız akıllı DXOMark’ın genel akıllı telefon liginde ( Huawei P20 Pro’nun arkasında), ikinci sırada yer alması bu vaadini destekler nitelikte. Ham ürün kullanımında ise kesinlikle bu sene başlatılan diğer amiral gemisi telefonlarına karşın, ham ürünler açısından daha çok yerli ürün kullanımına geçmiş durumda. HTC Vive Focus ile sıkı entegrasyonu, potansiyel alıcıları cezbetmek için ek bir avantaj olabilirken , kamerasının ve yerleşik ses sisteminin  ne kadar iyi performans gösterdiğini kanıtlayabilir.

Telefonun belirlenen fiyatı ise, 64 GB model için 799 ABD doları ve 128 GB sürüm için 849 ABD doları. Yaşadığınız ülkeye bağlı olarak Seramik Siyah, Alev Kırmızısı ve Saydam Mavi renklerinden alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz