Ücretsiz 50 GB iCloud depolama alanı kampanyası

0
463 Okunma
iCloud

Apple kullanıcılarına iki yeni fırsat sunuyor. İlki  tüm kullanıcılarına herhangi bir ücret talep etmeden 5 GB’lık ücretsiz depolama alanı sunması, bir  diğeri ise, ilk ay 50 GB ücretsiz iCloud depolama alanı.

Apple ‘ın 50 GB Ücretsiz iCloud kampanyasının koşulları

Apple’ın 5 GB ‘lık ücretsiz kullanım hediyesini kullanabilmek için, ücretsiz iCloud planınızda tüm depolama alanınızı kullanmış olmanız gerekiyor. 5GB ücretsiz depolama alanını kullandıktan sonra anlayabiliriz ki verilerimizi  saklamak için bu alan hiç bir zaman yeterli gelmeyecek. Apple, bu soruna çözüm olarak  ilk ay 50 GB depolama alanının ücretsiz olduğu bir tarife başlatmış bulunmakta. Kullanıcılar, yetersiz kalan depolama alanlarını bu tarifeyi kabul ederek  ilk 50 GB ücretsiz olarak kullanabiliyorlar. Bundan sonraki kullandıkları GB’lar için ise düzenli abonelik bedelini ödemleri halinde kullanıma açılmış oluyor.

apple iCloud depolama alanı

Şu an  itibariyle tarife fiyatları, 50 GB’lık bir depolama planı 1 dolar / ay, 200 GB’lık bir plan 3 dolar / ay olarak belirlenmiş durumda.

Apple, kullanıcılarına sunmuş olduğu bu tarife ile  1 aylık 50 GB alanı denemelerine imkan tanyor. Bu alanı kullanmanın kolaylığını göstererek tarifeyi satın almaya yönlendirmeye çalışıyor. Ancak; ücretsiz iCloud kampanyasını kullanacak olan kullanıcılar, 1 ay boyunca iCloud’taki 50 GB alanı aktif bir şekilde kullanırsa 1 ay sonunda dosyaları geri toplamak zorunda kalacaklar .Başka bir seçenek ise  aktif kullanan çoğu kullanıcın sonrasında da satın alarak abone olması . Bu yüzden 50 GB ‘lık tarifeyi kullanmadan önce bir kez daha düşünün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz