HTC yeni neslin akılı telefonunu tanıttı: HTC Desire 22 Pro

0
189 Okunma
HTC Desire 22 Pro

Akıllı telefon markaları arasında unutulmaya yüz tutmuş HTC, geçtiğimiz haftalarda büyük iddialar ile gündeme geliyordu. Marka geleceğin telefonunu piyasaya sürüyor. Bu akıllı telefon modeli ile son yılların trendi haline gelmiş kavramları birebir yaşayacaksınız.

HTC Desire 22 Pro özellikleri

HTC Desire 22 Pro

Akıllı telefon modeli tanıtılmadan önce büyük iddialara sahipti. Fakat ortaya çıkan model pekte hayalleri karşılamıyor. Amiral gemisi düzeyinde olması beklenen yeni model; teknik özellikleri bakımından orta seviye segmentinde yer alıyor. Fakat bu akıllı telefonu orta segmentten ayıran bir takım özellikler var. Teknik özelliklere geçmeden önce bu ayrıştırıcı özelliklere değinelim.

Mateverse odaklı olduğu söylenen HTC Desire 22 Pro, bu sanal evren için gerekli olacak sanal gerçeklik başlığı ile tam uyumlu çalışabiliyor. Geleceğin teknolojisi olan Metaverse için ihtiyacınız olan akıllı telefon modeline ek olarak Vivo Flow VR sanal gerçeklik gözlülüğü. Telefonun özellikleri bununla da bitmiyor. Model son yılların trendi haline gelen kripto varlıklar için de bir dijital cüzdan çözümü sunuyor. Bunun yanı sıra NFC ve diğer bazı Web3 odaklı yazılımlara odaklanan telefon; geleceğin telefonu iddiasını karşılıyor. Gelelim teknik özelliklere.

HTC Desire 22 Pro

6.6 inç büyüklüğündeki LCD ekrana sahip model, Snapdragon 695 5G işlemcisi ile güçleniyor. Kablosuz şarj desteği de bulunana akıllı telefonun 18W ile şarj olabilen 4250 mAh pil kapasitesi var. Kamera tarafında da sizi üzmeyecek model; 32 megapiksel selfie kamerasına sahip. Ayrıca modelin arka kısmında 64 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel ultra geniş açı kamera ve 5 megapiksel derinlik kamerası yer alıyor. Kutusundan Android 12 ile çıkacak olan modelin 8 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneği özelliğini bulunuyor. Fark yaratan bir tasarımı bulunmayan model pembe ve siyah renk seçeneklerine sahip.

Türkiye satılması konusunda herhangi bir açıklama bulunmayan modelin yurt dışı fiyatı 399 Euro.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz