Samsung, Galaxy S22 ve Galaxy Buds 2’ye çevre dostu Starbucks kılıfları getiriyor

0
426 Okunma

Samsung, akıllı telefonlarının, akıllı saatlerinin ve kablosuz kulaklıklarının özel sürümlerini getirmek için geçmişte çeşitli markalarla işbirliği yaptı. Tüketicileri çekmek için son hamlesinde şirket, dünyaca ünlü kahve makinesi Starbucks ile bağlantı kurdu.

Sınırlı sayıda ürün sunacak

Samsung Kore bugün, kahve şirketi Starbucks ile ikincisinin resmi Facebook sayfası aracılığıyla yeni bir işbirliği yaptığını duyurdu. Yalnızca üç Samsung Galaxy S22 modelinin yanı sıra Galaxy Buds2 TWS kulaklıklar için üretilen, ikincisinin markasını taşıyan birkaç sınırlı sayıda aksesuar tanıtıldı. Teknoloji devi bunların hepsinin çevre dostu malzemelerden yapıldığını söylüyor.

Galaxy x Starbucks işbirliği, dört sınırlı sayıda telefon kılıfı ve kulaklıklar için iki kılıf kılıfı içerir. Standart Samsung Galaxy S22, küçük bir Starbucks logosu ve “Galaksinizdeki Yıldızları Say” yazan bir slogan içeren basit bir koyu yeşil kapağa sahipken Plus modeli, kahvenin büyük bir işlemesi ile daha açık yeşil bir barista önlüğünden ilham alan bir tasarıma sahip. merkezinde şirketin logosu.

samsung-galaxy-s22-ve-galaxy-buds-2-ye-cevre-dostu-starbucks-kiliflari-getiriyor-1

Galaxy S22 Ultra ise entegre kayışlara sahip iki farklı kapağa sahip. İlki açık pastel yeşil renkte ve üzerinde Bearista maskotunun yer aldığı Starbucks logolu çizgili bir kayışa sahipken, ikincisi koyu yeşil renk şemasına ve akıllıca şirketin fişine dayanan bir kayışa sahip.

Ardından, biri temelde kahve şirketinin logosunu taşıyan koyu yeşil renkli bir kapak olan Samsung Galaxy Buds2 için iki kılıf kapağı var. İkincisi, tanıdık beyaz Starbucks kahve fincanı şeklinde olduğu için çok daha benzersizdir – üstte latte sanatı ile tamamlanmıştır. Samsung, her iki kapağın da Galaxy Buds Live ve Galaxy Buds Pro kılıflarıyla uyumlu olduğunu ekliyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi, bu işbirliğinin tüm aksesuarları Güney Kore’ye özeldir ve diğer bölgelerde piyasaya çıkması pek olası değildir. Samsung Kore, Galaxy x Starbucks koleksiyonunun yarın 28 Haziran 2022’de piyasaya çıkacağını belirtiyor ancak her bir ürün için fiyatlandırma belirtmedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz