Huawei Akıllı Tartı 3 Türkiye pazarında. İşte detaylar

0
227 Okunma
Huawei Akıllı Tartı 3

Sadece kilo ölçmeye yarayan mekanik ve dijital tartılar artık yerini akıllı cihazlara bıraktı. Özellikle bir mobil cihaz tarafından takip edilebilen ve spor yapanların sağ kolu olacak nitelikte metrikler içerden bu tartılar her geçen gün daha iyi sonuçlar vermeye başladı. Pazarda önemli yere sahip Huawei Akıllı Tartı 3 bugün itibari ile Türkiye’de satışa çıktı. İşte yeni akıllı tartının özellikleri ve fiyatı.

Huawei Akıllı Tartı 3 fiyatı ve özellikleri

Oldukça sade bir tasarıma sahip tartı yaklaşık 1,57 kilogram ağırlığa sahip. Ürünün tasarımında kullanılan temperli cam ve gizli led sayesinde şıklığından ödün vermeyen tartı yaklaşık 180 gün kullanım ömrüne sahip. Gücünü DC 6,0 V pillerden alan akıllı tartı; telefonunuza bağlantı kurarak verilerinizi daima saklar. Ayrıca Huawei Akıllı Tartı 3 ile 2,5 kg ve 150 kg arasındaki ölçümlerinizi yapabilirsiniz.

Baskül alırken bunlara dikkat!

Cihazın düşük ölçekli ayakları ve alt kısımda yer alan silikon kauçuk kaymaz pedleri var. Bu sayede kayma tehlikesini olmadan güvenli ölçümler yapabilirsiniz. Huawei sağlık uygulamasını tartınıza bağlayarak kişisel verilerinizi kaydederken aynı zamanda tartılmak isteyen misafirleriniz için de ayrı profil açabilirsiniz. Toplanan ölçümleriniz HUAWEI TruFitTM sayesinde bilimsel olarak bir sonuca dayanır. HUAWEI TruFitTM; Hefei Fizik Bilimleri Enstitüsü, Çin Bilimler Akademisi ve HUAWEI tarafından ortaklaşa geliştirilen vücut kompozisyonu modelidir. Bu model sayesinde kilo verirken daha profesyonel bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Egzersiz modu sayesinde, spor esnasındaki yağ yakma potansiyelinizi gözlemleyebilirsiniz. Tıbbi implantları olan kişiler (örn. Kalp pili, koklear implantlar vb.) cihazı hiçbir koşulda kullanmamalıdır. Huawei Akıllı Tartı 3; 11 farklı metrik kullanarak vücudunuzu ölçümler.

Huawei Akıllı Tartı 3

Tasarım ve özelliklerine bakıldığından bir tartıdan bekleyebileceğiniz her şeyi size sunabilen Huawei Akıllı Tartı 3; aynı zamanda kilo verme konusunda da size profesyonel destek sağlayabiliyor. Akıllı tartınıza hem Wİ-Fİ hem de Bluetooth ile bağlantı kurabiliyorsunuz. Ayrıca Huawei Sağlık uygulamasını kullanmak için Sadece markanın cihazlarını kullanmanıza gerek yok. iOS ve Android tüm cihazlarınıza uygulamayı ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Bu uygulama Android 5.0 ve üzeri, iOS 9.0 ve üzeri tüm sistemleri destekler.  Gelelim ürünün fiyatına. Huawei Akıllı Tartı 3 ürünü Huawei mağazalarından 299 TL’ye satın alabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz