Huawei Band 4 yenilenen şık tasarımıyla geliyor

0
284 Okunma
Huawei Band 4

Akıllı bileklikler uygun fiyatlarıyla daha ulaşılabilir teknolojik ürünler. Bu kapsamda merak edilen Huawei Band 4 tanıtılması heyecanlandırıyor.

Akıllı telefonlarla entegre çalışan akıllı saatler ve bileklikler kullanıcılar nezdinde birkaç yıldır yükselişte. Akıllı saatlere yüksek bütçe ayıramayanlar için uygun fiyatlı ve iyi bir alternatif olan akıllı bileklikler pazarında Xiaomi Mi Band ve Huawei Band serisi karşımıza çıkıyor.

Huawei Band 4

Yeni akıllı telefonlarını yakın zaman önce tanıtan Huawei, Band 4 ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Uygun fiyatıyla dikkat çeken akıllı bilekliklere bir yenisi daha ekleniyor. Bu kapsamda tanıtılan Band 4’ün özellikleri ve fiyatına değinelim. Yeniden markalanan ürünün tek değişikliği üzerindeki tuşu diyebiliriz.

Vatikan yeni giyilebilir ürününü tanıttı: Akıllı bileklik

Huawei Band 4 tanıtıldı! İşte özellikleri

Şık ve zarif bir tasarıma sahip olan Band 4, 0.96 inç büyüklüğündeki 2.5D kavisli TFT ekranı 160×80 piksel çözünürlük  ile karşımıza çıkıyor. Bu ince ve zarif ekranı kullanarak, saate bakabiliyor, tarih, fitness bilgileri ve uygulama bildirimleri gibi akıllı saatlerden yapabildiğiniz birçok şeyi yapabiliyorsunuz. Suya dayanıklılık konusunda da başarılı olan ürün, 50 metreye kadar suya dayanıklı.

Ancak ilginç bir şey var ki şu an için Huawei Band 4’ü yalnızca Endonezya ve Tayland’da satın almak mümkün. İlerleyen günlerde bu ülkelerin çeşitleneceğini düşünüyor olsak da yine de henüz detaylı bir açıklama bulunmuyor. Ürünün fiyat etiketine gelince bölgeden bölgeye değişiyor olsa da 29 dolardan 32 dolara kadar değişen rakamlara sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz