Xiaomi’den sonra Fitbit’den çocuklar için akıllı saat

0
1.377 Okunma
çocuklar için akıllı saat

Akıllı saat pazarında çocuklara özel cihazlar üreten markalar bulunuyor. Giyilebilir teknolojiler pazarının her geçen gün gelişmesiyle birlikte yeni modeller de karşımıza çıkıyor. Bu kapsamda geçenlerde Xiaomi çocuklara özel bir akıllı saat geliştirdiğini duyurmuştu. Şimdi ise giyilebilir ürünleriyle bilinen Fitbit çocuklar için akıllı saat üretmek adına Doki adlı Hong Kong merkezli şirketi satın alıyor.

çocuklar için akıllı saat

Çocuklar için akıllı saat alanı büyüyor

Çocuklar artık teknolojinin içinde daha fazla yer alıyor. Tabletlerden akıllı telefonlara, oyun konsollarından bilgisayarlara teknolojinin her ürününü kullanan çocuklar için onların kullanımına uygun akıllı giyilebilir ürünler de üretilmeye başlandı. Doki de tam bu noktada karşımıza çıkıyor.

Çocukların ve ebeveynlerin birbiriyle rahatça iletişim kurmasını sağlayan bu akıllı saatler Fitbit ile birlikte farklı bir noktaya taşınacak gibi duruyor.

Ortaya çıkan raporlarda çocuklar için akıllı ve 4G tabanlı bir ürün karşımıza çıkacak. Akıllı saatin özellikleri arasında güvenli izleme özellikleri, görüntülü arama ve bir uygulama aracılığıyla sesli arama bulunacak.

Ebeveynlerin çocuklarıyla iletişim kurmasını kolay hale getirmek için tasarlanan bu saatlerin geleceği bulunuyor. Doki’yi satın almasıyla birlikte bakalım Fitbit bu alanda ne zaman karşımıza yeni saatiyle çıkacak?

Onların nesi eksik: İşte çocuklar için Xiaomi akıllı saat!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz