Huawei FreeBuds 4i Türkiye’de satışa çıktı!

0
344 Okunma
freebuds 4i

Huawei yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds 4i Türkiye de satışa çıktı. Bugün gerçekleşen lansmanında yeni bilgisayarlarının yanı sıra kablosuz kulaklığına da yer veren Huawei; Türkiye online sitesi üzerinden kulaklığı satışa sundu.

Huawei FreeBuds 4i özellikleri ve Türkiye satış fiyatı

freebuds 4i

Bir önceki seri olan FreeBuds 3i kablosuz kulaklığın devamı niteliğinde olan bu kulaklık model, farklı tasarım anlayışı ile kullanıcılarını karşılıyor. Kavisli yapısı ile daha ergonomik olan kulaklık; tasarım özelliklerinin yanı sıra birçok donanımsal özelliği de beraberinde getiriyor. Hava geçirmez özellikteki kablosuz kulaklık; özelleştirilebilir yapısı ile kulağınıza en uygun yapıyı seçmeniz için 3 farklı başlığa sahip. 5,5 gram ağırlığındaki FreeBuds 4i; seramik beyaz, kırmızı parlak ve karbon siyah olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip. Tasarım anlamında sizi memnun edebilecek saati donanımsal özellikleri de oldukça iyi. İlk olarak pil performansından söz edecek olursak; 55MAh pil kapasitesi bizi karşılıyor. Eğer ANC özelliğini kapalı tutarsanız kulaklığınızı 10 saate kadar kullanmanıza imkan tanıyor. Tüm özellikleri aktif olarak kullanmak isterseniz; kesintisiz müzik dinleme süreniz 7.5 saat. Üstelik cihazınızı sadece 10 dakika şarj ederek 4 saat boyunca kullanabileceğiniz iddia ediliyor.

Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı!

Kablosuz kulaklığın diğer özellikleri ise şu şekilde. ANC özelliği bulunan kulaklık ile ses deneyiminiz %99 oranında optimize ediliyor. Bu sayede spor yaparken, yürürken veya bisiklet sürerken rüzgar sesi gibi dış seslerden etkilenmiyorsunuz. Ayrıca cihazda oldukça farklı bir özelik karşımıza çıkıyor. “Farkındalık Modu” adı verilen özellik ile kulaklığınızı çıkarmadan insanlarla sohbet edebiliyorsunuz. Çift mikrofon kullanan kulaklık da gelişmiş gürültü özelliğine sahip Ayrıca müzik ve benzeri kontrollerinizi kulaklığa dokunarak sağlayabiliyorsunuz.

Freebuds 4i; 190ms düşük gecikme süresi vadediyor. Bunun yanı sıra Tak çalıştır özelliği bulunan cihazınızla hem Android hem de iOS cihazlarınız için anında bağlantı sağlayabiliyorsunuz.

Tasarımı ve teknik özellikleri ile kullanıcıların gözdesi olacak kablosuz kulaklık Huawei Online Mağaza da satılıyor. Türkiye için de satışı bulunan saatin fiyatı 749 TL. Mağazadan kolaylıkla satın alabileceğiniz ürün için 31 Mart tarihine kadar erken sipariş vererek çeşitli kampanyalarda da faydalanabiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz