Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı!

0
341 Okunma
Watch Fit Elegant

Akıllı bileklik tasarımları her geçen gün bir yenilik kazanıyor. Huawei bugün yeni akıllı bilekliği Watch Fit Elegant cihazını duyurdu. Akıllı bileklik kategorisinde geçen fakat görünüşte akıllı saate benzeyen bu bileklik tasarım ve donanım olarak sizi memnun edecek.

Watch Fit Elegant özellikleri

Watch Fit Elegant

Geçtiğimiz yaz ayında Huawei tarafından duyurulan Watch Fit’in gelişmiş versiyonu olan Elegant, özellikleri ve görüntüsü ile akıllı saatler ile benzerlik gösteriyor. Dikdörtgen yapıda ki Watch Fit Elegant, 1.64 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip. Çelik çerçeve kullanan bileklik, normal akıllı bilekliklere göre premium bir görüntü kazanmış. Akıllı saatlerde kullanılan kontrol tuşuna benzer bir tuş, yeni Huawei bileklikte de yer alıyor.

Tasarım özelliklerinden sonra bilekliğin donanımsal özellikleri de dikkat çekiyor. Watch Fit Elegant Kirin A1 işlemci ile güç sağlıyor. Lite OS isminin verildiği bir işletim sistemi kullanan akıllı bileklik; toplamda 96 adet spor aktivitesi moduna sahip. 12 günlük kesintisiz pil ömrü ile çalışan bilekliğin; Ayrıca 24 saat kalp atışı, kandaki oksijen miktarını ölçme, GPS sensörü, stres izleme gibi özelliklerine sahip. Huawei TruSleep 2.0 teknolojisi ile uyku takibinizi yapan bileklik; aynı zaman da adet döngüsü gibi takiplerinizi de yapabiliyor. Ayrıca su 5 ATM

Şık tasarımı ile MateBook X Pro 2021 tanıtıldı!

Akıllı bileklikleri kullanırken en rahatsız olunan durum kayışın ham maddesi. Özellikle sıcak ve nemli yerlerde yaşayan kişiler kayışlardan bir hayli rahatsız oluyor. Huawei bu duruma da bir çözüm getirmiş. Watch Fit Elegant akıllı bilekte kullandığı kayış yağ, nem ve yüksek sıcaklığa karşı dayanıklılık gösteriyor. Ayrıca alerjik reaksiyonlar göstermenize de engel oluyor. Özellikleri ve tasarımıyla üst seviye akıllı bileklik olan bu cihaz için 150 dolar ödemeniz gerekiyor. Yurt dışı fiyatı belli olan bilekliğin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği veya ne kadar satılacağı hakkında henüz bir bilgi yer almıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz