Huawei FreeBuds Lipstick için yeni güncelleme yayınlandı

0
142 Okunma

Huawei’in FreeBuds serisi geçtiğimiz Ekim ayında ruj görünümlü bir şarj kutusuyla karşımıza çıkmıştı. Bugün FreeBuds Lipstick için yeni bir güncelleme yayınladı. İşte detaylar…

Birkaç yeni özellik ve iyileştirme içeriyor

Huawei FreeBuds Lipstick, 1.0.1.276 sürümüyle Mart 2022 güncellemesini alıyor. En son güncelleme, kullanıcı deneyimini artıran birkaç yeni özellik ve iyileştirme içeriyor. Gelen bilgilere göre Huawei FreeBuds Lipstick 1.0.1.276 güncellemesi, Bluetooth bağlantı kararlılığını iyileştiriyor ve Celia Translation‘ın yanı sıra şarj hatırlatma işlevi de ekliyor. 

huawei-freebuds-lipstick-icin-yeni-guncelleme-yayinlandi-1

Celia Translation iletişimi kolaylaştırmak için iki taraf arasındaki konuşmanın içeriğinin sesini gerçek zamanlı olarak çevirmek için kullanıyor. Bu daha iyi iletişim için gerçekten yararlı bir araçtır. Bu güncelleme gruplar halinde kullanıma sunulmaktadır ve size ulaşması biraz zaman alacaktır.

Huawei FreeBuds Lipstick nasıl güncellenir?

Huawei FreeBuds Rujunu güncellemek için akıllı telefonunuzda yüklü Huawei Smart Life uygulamasına ihtiyacınız var. Smart Life uygulamasını açın ve buradan bağlı cihaz bölümüne gidin ve FreeBuds Rujunuza dokunun. Şimdi, ürün yazılımı güncellemesine tıklayın ve güncellemeleri kontrol edin. Güncellemeyi aldıktan sonra indirin ve kurun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz