Huawei FreeLace Pro yakında piyasaya sürülecek

0
457 Okunma
Huawei FreeLace Pro

Kulaklık artık vazgeçilmez aksesuarlar arasında yer alıyor. İster kablolu ister kablosuz pek çok çeşidi olan bu ürünün, Huawei tarafında önemli bir karşılığı var. Sevilen kulaklıklara ev sahipliği yapan şirketin yeni kulaklığına dair yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu raporda Huawei FreeLace Pro kablosuz kulaklıkların yakında piyasaya sürüleceği yazıyor.

Huawei FreeLace Pro şık bir tasarıma sahip

Bu bilgiye ek olarak ayrıca FreeLace Pro kablosuz kulaklığın kutusunun görselleri de sızdırıldı. Kulaklığın tasarımını ve bazı temel özelliklerini gösteren bu sızıntı sayesinde kulaklık hakkında daha fazla fikir sahibi olabiliyoruz.

Görsellere göre yeni FreeLace Pro’nun çift tarafılı gürültü engelleme, USB-C bağlantısı ve önceki modelde 18 saatlik olan pil ömrünün 24 saate kadar çıktığı görülüyor.

Huawei FreeLace Pro

FreeLace Pro yalnızca müzik dinlediğiniz bir kulaklık değil aynı zamanda, bağlantı tarafında güçlü olmasıyla birlikte, fiziksel kontrolleri de üstünde barındırıyor. Bu kulaklık ayrıca, gürültü engelleme özelliğini güçlendirmek adına çift mikrofona sahip

Huawei FreeLace Pro’nun fiyatının 115 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulması bekleniyor. Bu bilgilerin yanında, Huawei FreeLace Pro için tanıtım tarihi henüz açıklanmadı, ancak 19 Ağustos’ta Huawei MateBook X ile birlikte açıklanabileceği tahmin ediliyor.

Apple Watch’a karşı Huawei Watch Fit alternatifi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz