Telegram nihayet o özelliğe kavuştu: Güvenli!

0
1.027 Okunma
Telegram görüntülü görüşme özelliği

Telegram, WhatsApp karşısında en güçlü rakipler arasında yer alıyor. Bu noktada Telegram için gelecek yeni özellikler de takip ediliyor. Normalde bulunmayan ancak bir süredir Zoom’un salgın süresince açığı kapatmasıyla dikkat çeken ”videolu görüşme özelliği” artık Telegram için de kullanılabilir. Telegram görüntülü görüşme özelliği nihayet geldi!

Telegram görüntülü görüşme özelliği artık kullanımda

Telegram yakın zaman önce bir blog yazısıyla, kullanıcılarının arasındaki iletişimi artırmak istediğini bu sebeple görüntülü görüşme özelliğini sunduğunu aktardı. Bu sayede artık Telegram’da görüntülü görüşme özelliği aktif bir şekilde kullanılabiliyor. Zaten WhatsApp’ta uzun bir süredir olan bu özellik, alternatifi olarak gösterilen Telegram için de gelmiş olması iyi görünüyor.

WhatsApp’a karşı en büyük kozu olan ”gizlilik” özelliği Telegram’ın yeni görüntülü görüşme özelliğine de ekleniyor. Yapılan açıklamada aktarıldığı kadarıyla yapılacak olan tüm görüntülü görüşmeler, yüzde 100 şifrelenmiş bir şekilde gerçekleşecek ve bu sayede yazılı taraftaki avantajını videolu tarafta da kullanmış olacak.

Telegram görüntülü görüşme özelliğinin hem Android hem de iOS tarafında eksiksiz bir şekilde kullanılabilecek deniyor. Yeni özellik, uygulamanın yeni güncellemesi ile birlikte kullanıma sunulacak. Yani bu yeni özelliği kullanabilmek için App Store ya da Google Play Store üzerinden gerekli güncellemeleri yapmanız gerekiyor.

Depremde operatörler sınıfta kaldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz