Netflix imzalı Atiye’nin yeni sezonu için tarihi belli oldu

1
616 Okunma
Atiye için yeni sezon tarihi ne zaman

Netflix’in tartışma yaratan yerli dizileri arasında yer alan Atiye için yeni sezon tarihi belli oldu. Bu yıla girmeden aralık ayının sonlarına doğru yayımlanan ilk sezon ile dikkat çeken dizi, uzun bir sürenin ardından yeni sezon için tarihi vermiş oldu. İşte Atiye’nin ikinci sezonun başlayacağı tarih:

Atiye için yeni sezon tarihi ne zaman?

Netflix özellikle Türkiye’de yerli yapımlar noktasında adımlarını sıklaştırıyor. Bu kapsamda aslında izleyicilerden genel anlamda olumlu yorumlar alan Atiye dizisi için yeni bir duyuru videosu paylaştı. Videoda Atiye’nin ikinci sezon yayın tarihini duyuruluyor. Atiye’nin için yeni sezon tarihi ne zaman? Sorusunun cevabı da verilmiş oluyor.

Atiye’nin ikinci sezonu, 10 Eylül 2020 tarihi itibarıyla Netflix kullanıcılarının beğenisine sunulacak. İkinci sezon için nefesleri tutan dizinin izleyicileri, bu haber ile birlikte çok da beklemeyeceklerini öğrenmiş oluyor.

Netflix Türkiye yapımlarla alakalı paylaşımlarını yaptığı YouTube kanalı üzerinden Atiye’nin yeni sezonu için yakın tarihi işaret ediyor. Tanıtım videosunun açıklamasında ise: “Bildiğin her şeyin ötesinde başka gerçekler var. #Atiye, ikinci sezonuyla 10 Eylül’de sadece Netflix’te.” yazıyor.

Atiye’nin 2. Sezon’u için yapılan Tarih Duyurusu paylaşımı:

Netflix imzalı Atiye için şaşırtan mahkeme kararı

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz