Huawei’in yeni serisi Türkiye’ye geliyor!

0
1.981 Okunma
Huawei Pura 70 Serisi

Huawei, son dönemde P modellerine getirdiği yeni serisiyle gündemde. Tanıtımı geçtiğimiz ay gerçekleşen Pura 70, Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra modelleri artık Türkiye’de de yer alacak. Firma, bu merak uyandıran serinin Türkiye’deki satış tarihini resmen duyurdu. Huawei Pura 70 serisi özellikleri ve sürüm tarihi ne zaman olacak? İşte detaylar…

Huawei Pura 70 serisi özellikleri

Huawei, uzun zamandır bilinen “P” serisine bir farklılık getirerek geçtiğimiz ay Çin’de Pura 70 serisini tanıttı ve piyasaya sürdü. Aslında, bu modellerin uluslararası pazarda yer alması beklenmiyordu. Ancak şirket beklenmedik bir şekilde bu seriyi Türkiye’ye getirmeye karar verdi.

Huawei Pura 70 Serisi

Huawei Pura 70 serisi; Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ ve Pura 70 Ultra modellerini içeriyor. Pura 70 Pro+ cihazı haricindeki üç model Türkiye’de satışa sunulacak. Henüz fiyat hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak satışların yakın zamanda başlayacağı kesin. Satışa sunulacak modellerin temel özellikleriyse şu şekilde:

Huawei Pura 70; 12 GB RAM ve 256 GB depolamaya, Huawei Pura 70 Pro; 12 GB RAM ve 256 GB depolamaya ve Huawei Pura 70 Ultra; 12 GB RAM ve 512 GB depolamaya sahip olacak.

Ultra parlak teleskobik kamera, ultra hızlı anlık çekim ve Kristal Zırh Kunlun Glass gibi özelliklerle dikkat çeken Huawei Pura 70 Ultra modelinin yanı sıra Pura 70 Pro’da ise Ultra Parlak Makro Telefoto Kamera ve Süper Dayanıklı Kunlun Glass özelliği dikkat çekiyor. Temel modelde ise düz kenarlar ön plana çıkıyor.

Huawei Pura 70 Serisi

Bu üç cihazın hepsi Kirin 9010 yonga seti ile güçlendirilmiş durumda. Performans konusunda orta-üst seviye bir segmentte yer alan bu modeller, kullanıcılarına memnun edici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ekranlar da oldukça iyi durumda gibi görünüyor; Huawei Pura 70, 6.6 inç LTPO OLED FHD+ ekran özelliklerine sahip olurken Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra modelleri ise 6.8 inç LTPO OLED FHD+ ekranla donatılmış.

Pil özelliklerine bakıldığında Pura 70 Pro ve Pura 70 Ultra cihazları 100W kablolu, 80W kablosuz şarj özelliğine sahipken temel modelde 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj sunuluyor. Modellerin bu özellikleri de, kullanıcıya pratik ve güçlü bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Bu yeni serinin satışı sadece Türkiye ile sınırlı da değil. Huawei Pura 70 serisi, Çin ve Türkiye’nin yanı sıra Hindistan gibi bazı pazarlarda da yer alacak. Çin’deki satış başarıları göz önünde bulundurulunca, bu seri kullanıcılar tarafından şimdilik beğeni almış gibi görünüyor.

Peki siz bu seri hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıda bulunan yorumlar kısmında belirtebilirsiniz…

Göz atmak isteyeceğiniz bir diğer haberimiz:

Huawei, müzik akışı hizmetine son veriyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz