Huawei Watch Fit 2 Türkiye fiyatları belli oldu

0
1.334 Okunma

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Huawei göz alıcı tasarıma sahip Watch Fit 2 modelinin Türkiye fiyatları belli oldu. İşte detaylar…

Huawei Watch Fit 2 özellikleri

Huawei Watch Fit 2, 336×480 piksel çözünürlüğe sahip 1.74 inç AMOLED ekrana sahip. Giyilebilir cihaz, tüm saat yüzleri için Watch Face Store’dan indirilebilen her zaman açık ekran (AOD) tasarımlarıyla birlikte gelmekte. Ekran, dokunmatik işlevselliği destekler ve saatin sağ sırtında bir düğme bulunur.

Active Edition modelinde polimer ön ve arka kasa bulunurken Classic Edition ve Elegant Edition modellerinde alüminyum ön kasa ve polimer arka kasa bulunur. Ek olarak, Huawei Watch Fit 2, müşterilerin kayışları kolayca değiştirmesine olanak tanıyan bir bas-bırak “Link” tasarımına sahiptir.

huawei-watch-fit-2-turkiye-fiyatlari-belli-oldu-1

Huawei Watch Fit 2, kullanıcıların telefonlarından saat yüzü olarak bir resim ayarlamasına olanak tanıyan bir özellik sunuyor. Bunu Huawei Health Uygulaması veya saat yüzleri için OneHop aracılığıyla yapabilirler. Saat yüzleri için OneHop özelliği yalnızca NFC’yi destekleyen ve EMUI 11 veya sonraki bir sürümünü çalıştıran Huawei cep telefonlarında desteklenir. Akıllı saatin Aktif Sürümünün saat yüzleri için OneHop’u desteklemediği ve bu özelliğin belirli ülke ve bölgelerde mevcut olduğu belirtilmelidir.

Sağlıkla ilgili özellikler arasında fitness animasyonları ve bisiklete binme, koşma ve yüzme dahil olmak üzere 7 genel antrenman için sesli rehberli ısınma hareketleri bulunmakta. Huawei Watch Fit 2, gerçek zamanlı koşu verileri, hareketsiz hatırlatıcılar sağlar ve 97 antrenman için destek sunar. Bununla birlikte, giyilebilir cihaz ayrıca kan oksijen seviyelerini (SpO2), optik kalp atış hızı sensörü aracılığıyla kalp atış hızını, uykuyu izler ve stresi takip eder.

huawei-watch-fit-2-turkiye-fiyatlari-belli-oldu-2

Batarya söz konusu olduğunda, Huawei Watch Fit 2, manyetik bir şarj yüksüğü ile birlikte geliyor ve 10 güne kadar pil ömrü sunduğu iddia ediliyor. Giyilebilir cihazdaki bağlantı seçenekleri arasında Wi-Fi desteği ve Bluetooth v5.2 yer alıyor. Yalnızca Classic Edition ve Elegant Edition modelleri NFC desteğiyle birlikte gelmekte. Tüm modeller Bluetooth ile arama, müzik kontrolü, sanal asistan desteği ile birlikte gelir ve 5ATM su geçirmezdir. Android 6.0 veya üstü ve iOS 9.0 veya üstü ile uyumludur.

Türkiye fiyatı

Geçtiğimiz hafta resmi Türkiye sayfası açılan Huawei Watch Fit 2’nin, bugün itibarıyla resmi Türkiye fiyatları ortaya çıktı. Dört farklı renkte seçeneği olan modelin silikon kayışlı versiyonları 2.299 TL, deri kayışlı versiyonu 2.699 TL, metal kayışlı şık versiyon ise 2.999 TL.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz