Şık tasarımı ile MateBook X Pro 2021 tanıtıldı!

0
596 Okunma
MateBook X Pro 2021

Huawei dijital lansmanını bugün gerçekleştirdi. Huawei, lansmanda MateBook X Pro 2021 cihazını resmen tanıttı. Tasarımı ile beğeni toplayan bilgisayar, güçlü donanımı ile dikkat çekti.

İkinci el bilgisayar alırken dikkat etmeniz gerekenler

MateBook X Pro 2021 tasarım özellikleri

“Sınırların ötesinde bir deneyim” sloganı ile duyurulan bilgisayar, tasarımı ile dikkat çekti. Ultra dar çerçeveleri, zarif metal gövdesi ile 3:2 en boy oranına sahip. Özellikle taşıma konusunda konfor sunmayı hedefleyen Huawei, tam boyut arkadan aydınlatmalı klavyeye yer vermiş. Huawei bilgisayarda, dünya da bir ilk olan “Parmak hareketi ile ekran görüntüsü alma” özelliğine sahip. Akıllı telefonlarda kullanmaya alışkın olduğumuz 3 parmak hareketi ile MateBook X Pro cihazınızdan ekran görüntüsü alabiliyorsunuz. Ayrıca aldığınız ekran görüntüsündeki metinleri otomatik olarak tamamlayıp yazıya dönüştürebileceksiniz. Bilgisayarın dikkat çeken tasarım özellikleri arasından gömülü kamera yer alıyor. Bu kamera kullanıcılar için geniş açılı kamera performansı sunuyor. Kamera, alışageldiğiniz gibi ekran da değil, klavye üzerinden bulunuyor. Bu tasarım ile ekranın görüntüsü bozulmazken; aynı zaman da internet ortamındaki güvenliğinize de katkı sağlıyor.

MateBook X Pro 2021

MateBook X Pro 2021 teknik özellikleri

Tasarım olarak tam not alabilecek bilgisayar donanım tarafında da bir hayli güçlü. Öncelikle pil konusundaki bilgilere değinelim. MateBook X Pro 2021 100 dakikada tam şarj oluyor. Tek şarj ile 11 saate kadar günlük işlerinizde size eşlik edebilen bilgisayar; 10 saat web veya video izleme performansına sahip. Bilgisayarların en büyük problemi de ağır ve tasarımdan uzak şarj aletleri. Bu cihaz ile böyle bir probleminiz olmayacak. MateBook X Pro cihaz 160 gramlık şarj aleti sahip.

MateBook X Pro Intel Iris Xe grafik kartlı 11. Nesil Intel Core i7-1165G7 işlemcilerden destek alıyor. Ayrıca daha hızlı görüntü işleme ve önceki nesle oranla daha akıcı oyun oynama, çoklu görev verimliliği gibi özellikleriyle üst seviye cihazlar arasına taşıyor. Huawei bilgisayar 2400Mbps ve 160 MHz bant genişliği ile Wi-Fi 6 özelliklerini kullanırken, dörtlü hoparlör ve çift mikrofonu, çoklu ekran desteği ile daha kullanışlı hale geliyor.

Teknik özellikleri ve tasarımının duyurulduğu lansmanda cihazın fiyatı hakkında herhangi bir bilgi yer almıyor. MateBook X Pro 2021 cihazın Nisan ya da Mayıs ayında satışa çıkacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz