Huawei Watch FIT Mini Türkiye’de satışa sunuldu!

0
206 Okunma
Huawei Watch FIT Mini

Huawei Watch FIT Mini akıllı saat, Viyana’da yapılan bir etkinlik ile kısa süre önce tanıtılmıştı. Oldukça şık tasarıma sahip akıllı saatin Türkiye’ye gelmesi bekleniyordu. Akıllı saat beklenenden çok daha kısa zaman da Türkiye’de satışa sunuldu.

Huawei Watch FIT Mini akıllı saat özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch FIT Mini

Tasarımı ile özellikle kadınların ilgisi çekecek olan akıllı saat, iki farklı kayış rengi ile satışa sunuldu. Minimal tasarımına rağmen bir akıllı saatten bekleyebileceğiniz özellikleri Watch FIT serisi ile benzerlik gösteriyor. 1.47 inç AMOLED fullView dokunmatik ekran kullanılan model, 96 farklı sporu otomatik olarak tanıyabiliyor. 5 farklı yüz arasından seçim yapabileceğiniz gibi Face Store ile 300’den fazla ara yüze de ulaşabilirsiniz. Su geçirmez yapıdaki akıllı saat, SpO2 (kandaki oksijen seviyesi) ölçümü yapabiliyor. 180 mAh pile sahip saat, normal kullanımda 14 günlük, yoğun kullanımda ise 10 günlük pil ömrü sunuyor. Huawei Watch FIT Mini ile adet döngüsü, uyku takibi gibi sağlık takiplerinizi yapabilirsiniz.

Avrupa’da 99 euro’ya alıcıları ile buluşan akıllı saat, Türkiye’de 1099 TL’ye satılacak. Akıllı saate buradan ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz