YouTube Music için “Play My Station” özelliği geliyor

0
200 Okunma
Play My Station

Spotify ve Apple Music gibi servisler ile rekabet halinde olan YouTube Music servisi yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Listeler ve özel ayarlar ile oldukça kullanışlı olan uygulama, yeni özellikleri ile kişiselleştirilebilirliği arttırmayı hedefliyor. İşte yeni özellik Play My Station hakkındaki bilgiler.

Play My Station ile karışık müzik keyfi daha pratik olacak

Bu özellik aynı zamanda YouTube Music ana ekran widgetlerine yeni bir ek olarak geliyor. Son zamanlarda birçok widget üzerinde düzenleme ve geliştirme yapan Google, YouTube için de bir güncelleme paylaştı. Temmuz ayında kullanımdan kalkan “çevrimdışı karışı liste” kısayolunun yerini “Play My Station” alacak. Android cihazlar için geçerli olan bu yeni kısayol, tek bir tuş ile kendi karışık listenizi çalmaya başlar.

Play My Station

Bu yeni kısayol, şu anda en son sürümdeki YouTube Music güncellemesinde yer alıyor. Bu güncellemenin telefonunuza gelmesinden sonra siz de özelliği kullanabileceksiniz.

YouTube Music ücretsiz aboneler için imkanları kısıtladı

Geçtiğimiz günlerde yeni bir haber ile gündeme gelen Music servisi, ücretsiz aboneleri üzdü. Ücretli ve ücretsiz seçenekler ile hizmet veren platform; artık ücretsiz aboneler için video izleme seçeneğini kaldırdı. Müziklerin kliplerini izlemek için artık ücretli seçeneklerden faydalanmanız gerekiyor. Bir diğer sevilen özellik arka plan da dinleme seçeneği ise hala ücretsiz abonelere sunuluyor.

YouTube Music ücretsiz kullanıcıları üzecek gelişme

Sizin En sevdiğiniz çevrimiçi müzik platformu hangisi?  Yorumlara bekliyoruz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz