Netflix Games iOS tarafına da açıldı!

0
140 Okunma
netflix games

Popüler video içerik platformu Netflix, kısa süre önce Netflix Games ile oyun dünyasında büyük bir adım attı. Geçtiğimiz günlerde Android merkezli resmi çıkışı yapan firma, iOS tarafında da aktif hale geldi.

Netflix Games iOS için aktif hale geldi!

Android tarafına daha erken giriş sağlayan Netflix Games, Play Store temelli oyun indirmeye dayanıyor. Bu sistem hemen hemen iOS içinde aynı şekilde sunuldu. Netflix tarafından desteklenen oyunlar Play Store ve App Store’da yer alıyor. Yani siz oyunları bu mağazalar üzerinden indirebiliyorsunuz.

Android tarafında indirilebilir halde olan oyunlar, Açıklamaya göre iOS tarafına ana uygulama içerisine görsel olarak yarın gelecek. Fakat sunulacak olan oyunların listelenmiş durumda. Oyunlara giriş direkt olarak Netflix hesabı üzerinden gerçekleşiyor. Sunulan oyunların listesi şu şekilde;

  • Stranger Things 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Shooting Hoops
  • Card Blast
  • Teeter Up

Bu oyunları oynamak için tek ihtiyacınız olan bir Netflix üyeliği. Ayrıyeten reklamlar, ekstra ücretler veya uygulama içi satın alımlar yok. Tek Netflix hesabı üzerinden birden fazla cihazda oyun oynamanız mümkün. Ayrıca Çevrimdışı da çalışan oyunlar, çocuk hesaplarında bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz